1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai desenvolupa un sistema de coixins de seguretat de col·lisió múltiple
Hyundai desenvolupa un sistema de coixins de seguretat de col·lisió múltiple

Hyundai desenvolupa un sistema de coixins de seguretat de col·lisió múltiple

0
0
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai

Hyundai ha anunciat el desenvolupament i futura comercialització d’un sistema de coixins de seguretat de col·lisió múltiple que assegura, millora significativament el rendiment dels airbags de seguretat en accidents de col·lisió múltiple. Aquest tipus d’accidents són aquells en els quals l’impacte primari és seguit per col·lisions amb objectes secundaris, com arbres, pals elèctrics o altres vehicles, i que es produeixen en tres de cada 10 accidents.

Els desenvolupadors del sistema expliquen que l’airbag actual no ofereix protecció secundària quan l’impacte inicial és insuficient per fer que es desplegui. No obstant això, el sistema de coixins de seguretat de col·lisió múltiple permet que els airbags es despleguin de manera efectiva en un impacte secundari al calibrar l’estat del vehicle i els ocupants.

Seguretat addicional

la nova tecnologia de Hyundai detecta la posició dels ocupants després d’una col·lisió inicial. Quan els ocupants es veuen obligats a ocupar posicions inusuals, l’eficàcia de la tecnologia de seguretat existent es pot veure compromesa. Mentre que aquesta tecnologia està dissenyada per desplegar-encara més ràpid quan els sistemes de seguretat inicials poden no ser efectius, el que brinda seguretat addicional als conductors i passatgers que són més vulnerables. Al recalibrar la intensitat de col·lisió requerida per al desplegament, el sistema de coixí de seguretat respon més ràpidament durant l’impacte secundari, el que millora la seguretat dels ocupants de vehicles amb múltiples col·lisions.

Hyundai va analitzar escenaris de col·lisions múltiples en formes multilaterals per millorar el rendiment del coixí de seguretat i la precisió en col·lisions secundàries.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *