1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai farà servir empremtes dactilars per obrir portes o engegar un cotxe
Hyundai farà servir empremtes dactilars per obrir portes o engegar un cotxe

Hyundai farà servir empremtes dactilars per obrir portes o engegar un cotxe

0
0

Hyundai farà servir tecnologia en empremtes dactilars que permetrà als conductors no només desbloquejar les portes sinó també arrencar el vehicle. Planeja implementar la tecnologia inicialment al Santa Fe que es llançarà en determinats mercats durant el primer trimestre de 2019.

Per desbloquejar el vehicle, el conductor només ha de col·locar un dit al sensor situat a la porta. La informació de l’empremta digital xifrada s’identificarà i es lliurarà al controlador d’empremtes digitals dins del vehicle. El conductor també pot arrencar el vehicle a través del botó d’encesa que també està equipat amb un sensor d’escaneig d’empremtes dactilars.

Entorn personalitzat

La tecnologia també proporciona un entorn de conducció personalitzat. També a través d’aquesta informació el cotxe s’adapta a les preferències del conductor, ajustant automàticament les posicions dels seients, les característiques de connectivitat i els angles dels miralls laterals.

Hyundai aplicarà la tecnologia d’empremtes dactilars en alguns mercats seleccionats i s’expandirà gradualment cap a altres. També planeja continuar implementant altres tecnologies personalitzables, enfortint així el seu lideratge tecnològic en el futur mercat de mobilitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *