1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai fitxa el dissenyador Sang Yup Lee
Hyundai fitxa el dissenyador Sang Yup Lee

Hyundai fitxa el dissenyador Sang Yup Lee

0
0

Hyundai ha anunciat que el dissenyador de renom mundial Sang Yup Lee, ex Cap de Disseny Exterior i Avançat en Bentley, serà el vicepresident d’Estilisme al Hyundai Design Center a partir d’aquest mes de juny.

Sang Yup Lee
Sang Yup Lee

Amb gran experiència en el disseny de cotxes de luxe de primera categoria, Lee serà l’encarregat de la nova estratègia i direcció del disseny i liderarà les innovacions en el disseny interior i exterior, el color i els materials de Hyundai Motor i Genesis amb el Vicepresident Sènior Luc Donckerwolke.

“L’innovador disseny i el sorprenent creixement de Hyundai Motor sempre ha fet sentir-me orgullós de ser coreà mentre jo treballava a l’estranger. Ara, vull contribuir a la creació de dissenys d’automòbils líders en el món, tant per a Hyundai Motor com per a la marca Genesis “, va dir el nou vicepresident SangYup Lee.

“El vicepresident Lee ha demostrat ser un dels millors dissenyadors d’automòbils del món a la plataforma global. La seva filosofia de disseny per perseguir nous reptes i innovacions coincideix amb l’ADN de Hyundai Motor”, va dir el vicepresident Sènior Luc Donckerwolke.

Famós dissenyador coreà

SangYup Lee és un famós dissenyador coreà ben conegut en la indústria de l’automoció a nivell mundial. Després de graduar-se al Departament d’Escultura de la Universitat Hongik de Corea i a l’Art Center College of Design de la Universitat de Califòrnia, Lee va començar la seva carrera a Pininfarina i Porsche Design Center. El 1999, Lee es va unir a General Motors i va dissenyar el Camaro Concept, que es va convertir en l’icònic Bumblebee en la pel·lícula Transformers, i el Corvette Stingray Concept.

Va continuar la seva carrera, Lee es va unir al Grup Volkswagen a Amèrica com a Cap de Disseny a càrrec del disseny de Volkswagen, Audi, Porsche i Lamborghini. Des de finals de 2012, ha estat el Cap de Disseny Exterior i Avançat en Bentley.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *