Hyundai Fornells Motor, líder de vendes el 2020, premia els seus agents i col·laboradors

Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a la província de Girona, va rebre el premi Líder de Vendes a Particulars l’any 2020 a la província de Girona. Segons paraules del seu Director de Vendes, el Sr. Eduard Arespa, “aquest és un premi gràcies a l’esforç de tothom, i per això també s’ha premiat als agents i col·laboradors que han estat líders de vendes a la seva demarcació”.

Els premiats han estat:

  • Fornells Motor, líder de vendes a la província de Girona
  • Vilaseca 2000, líder de vendes al Baix Empordà
  • Banyoles Automoció, líder de vendes al Pla de l’Estany
  • BR Cars de Palamós, líder de vendes en cotxes d’ocasió al Baix Empordà

Cal destacar que aquests premis corresponen a un any difícil, amb el confinament per culpa de la Covid-19, restriccions de mobilitat, etc… per això el Sr. Eduard Arespa comenta que “aquests premis tenen un valor molt especial per tota la situació que vam passar, i que encara estem patint”.

El Sr. Eduard Arespa, Director de Vendes de Fornells Motor, amb el premi Líder de Vendes a Particulars l’any 2020 a la província de Girona.

Regal literari

Per acompanyar el premi, dins els actes de celebració del mes del llibre de Fornells Motor, els premiats també han rebut l’obsequi de la última novel·la de Miquel Fañanàs, un dels escriptors gironins més venuts aquest passat Sant Jordi, amb el llibre Les Drassanes del Rei, una novel·la històrica sobre la figura del rei Pere el Gran que va ordenar la construcció de les drassanes de Barcelona per començar l’expansió catalana cap a la Mediterrània. A l’acte ha assistit l’autor del llibre que ha signat tots els exemplars obsequiats per part de Fornells Motor.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
HONDA X-ADV: Un somni fet realitat

HONDA X-ADV: Un somni fet realitat

Ens posem al manillar d’un model que… ens encanta

Posterior
FORD EXPLORER: Una bèstia sofisticada

FORD EXPLORER: Una bèstia sofisticada

També et pot interessar
Total
0
Share