Hyundai Fornells Motor nou patrocinador del Bàsquet Girona

Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a la província de Girona, ha arribat a un acord de patrocini amb el Bàsquet Girona. Fornells Motor cedeix al club gironí 7 vehicles de la gamma ECO.

Eduard Arespa, director de vendes de Fornells Motor, ha fet entrega dels vehicles a una representació del club Bàsquet Girona, encapçalada pel seu president i jugador Marc Gasol, així com també els jugadors Eric Vila, Káramo Jawara i Kaspars Vecvagars.

A més, l’acte ha tingut la presencia del Trade Marketing Manager de Hyundai España, el Sr. Jorge Taracena, el qual ha elogiat l’aposta de Fornells Motor per patrocinar l’esport gironí.

En una tertúlia organitzada pel Motor de Girona, el nostre director, Albert Alsina, ha realitzat una sèrie de preguntes als convidats. Marc Gasol, president del Bàsquet Girona ha agraït la confiança depositada en ells per part de Fornells Motor i ha explicat que “hem triat la marca Hyundai perquè representa els valors que intentem aplicar nosaltres com a club, la sostenibilitat, i que millor que una marca com Hyundai la qual disposa de 5 tecnologies elèctriques per impulsar i apostar per la mobilitat sostenible”.

Eduard Arespa, per la seva banda, ha explicat que han triat el Bàsquet Girona “pels valors que comporta aquest esport de treball i sacrifici en equip, per l’aposta que tenen per la sostenibilitat i perquè el projecte que se’ns va presentar per part del club ens va agradar molt”.

Káramo Jawara, jugador del Bàsquet Girona, va explicar que ha trobat el cotxe elèctric de Hyundai molt divertit de conduir i està encantat que marques com Hyundai apostin per revertir la contaminació de CO2. Kaspars Vecvagars, per la seva banda, va explicar que en els països del nord están més acostumats a portar vehicles híbrids i que li semblava una gran inciativa per part de Fornells Motor. Eric Vila, l’altre jugador present a l’acte, també està encantat de poder participar de la mobilitat sostenible, un valor que des del club intenten aplicar en el seu dia a dia.

Els vehicles cedits son Híbrids 48V, Híbrids HEV, Híbrids endollables i 100% elèctrics, en models com l’i30, Kona, Tucson i el Ioniq5.

L’acte va finalitzar amb la firma del patrocini per part de Lluís Maria Blanch, propietari de Fornells Motor, i Marc Gasol, president del Bàsquet Girona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nissan revela Ambition 2030, la seva visió per potenciar la mobilitat i més enllà

Nissan revela Ambition 2030, la seva visió per potenciar la mobilitat i més enllà

Nissan Motor Co, Ltd ha presentat Nissan Ambition 2030, la nova visió a llarg

Posterior
Honda HR-V: Perfecció híbrida

Honda HR-V: Perfecció híbrida

Carregat d’arguments per a convertir-se en el referent de la categoria de moda a

També et pot interessar
Total
0
Share