1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai Fornells Motor presenta a la Fira de Mostres dues novetats
Hyundai Fornells Motor presenta a la Fira de Mostres dues novetats

Hyundai Fornells Motor presenta a la Fira de Mostres dues novetats

0
0

Aquesy dissabte, 28 d’octubre, s’ha inaugurat la Fira de Mostres de Girona, el màxim exponent de l’activitat econòmica en una exhibició multidisciplinària que compren tot el ventall alimentari, industrial, tecnològic, de decoració, construcció, automoció, oci i turisme de les comarques gironines i catalanes.

Ha estat el marc incomparable per tal que Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai, presentés en exclusiva dues novetats a nivell mundial: el nou Kona i el potent i30N.

El gerent de Fornells Motor, el sr. Emili Arespa, ha agraït la presència de les autoritats, que en aquell moment estaven inaugurant la 55a edició de la Fira de Mostres, l’atenció a les dues novetats presentades i ha comentat que “aquest és un espai idoni per donar a conéixer a la població gironina els nous membres de la família Hyundai. Una família que no para de créixer, essent ja el 4rt fabricant de cotxes a nivell mundial”. 

A banda d’aquestes novetats, a l’estand de Fornells Motor també hi ha vehicles Hyundai Promise, els millors vehicles SEMINOUS que han superat els estrictes i rigorosos estàndards de Hyundai. Vehicles certificats que li ofereixen la completa tranquil·litat de saber que el cotxe s’ha sotmès a una minuciosa inspecció, tant mecànica com estètica, per garantir que el vehicle arriba al màxim nivell de qualitat i seguretat, i, aprofitant les Fires de Girona, a uns preus increïbles. Només fins el dia 1 de novembre, a la Fira de Mostres.

A més, per aquesta ocasió, Fornells Motor ha creat un obsequi especial per a tots els nens i nenes que s’acostin a l’estand per tal que poguin pintar el nou Hyundai Kona.

fornellsmotor_2

 Hyundai KONA – El compacte, el disseny

Es tracta d’un nou SUV, de mida compacta, de només 4,17 m de llarg, dirigit a un públic jove, amb un disseny modern i que permet realitzar múltiples combinacions de colors i accessoris. És el petit de la família, amb dos tipus de motor de gasolina amb turbo de 120 0 177 CV. Cal destacar, però, el seu frontal expressiu, amb la graella en cascada i els fars bessons en LED. El Kona de 177 CV porta el canvi seqüencial 7DCT de doble embragatge i tracció a les quatre rodes amb un repartiment de fins al 50% a l’eix posterior. Preu: a partir de 13.990 euros. Com a anècdota, cal dir que el nom prové de la zona oest de l’illa gran de Hawaii. Una de les zones més riques i turístiques de l’arxipèlag del Pacífic, i per aquest motiu s’ha ambientat una part de l’estand amb motius hawaians. Podeu llegir la prova que vam realitzar del nou Kona al següent article: http://bit.ly/2yTAHH7

fornellsmotor_5

IMG_1969

 Hyundai i30N – La bèstia

Es tracta de la variant esportiva del Hyundai i30, equipat amb un complet kit de carrosseria compost per un para-xocs davanter amb entrades d’aire més grans, un difusor posterior amb dues sortides de fuita circulars i un aleró posterior muntat sobre el sostre. A això sumem unes llandes de 19 polzades de disseny únic i una postura de conducció que es rebaixa fins a 4 mm en comparació amb la versió estàndard. Gràcies al Performance Package, l’i30 N es converteix en un rival amb el qual hauran de lluitar models amb com el Volkswagen Golf GTI o el Ford Focus ST, entre d’altres. Aquest pack inclou elements com les cinc maneres de conducció (Eco, Normal, Sport, N i N Custom) que ajusten la suspensió, els paràmetres de la resposta del motor, el control electrònic d’estabilitat (ESC), el so del motor, la direcció i les revolucions. A nivell mecànic, el Hyundai i30 N compta amb un motor de quatre cilindres sobrealimentat de 2.0 litres T-GDI que ofereix dos nivells de potència. D’una banda, tenim una configuració amb 250 CV que arriba als 100 km/h des d’aturat en 6,4 segons, mentre que, d’altra banda, trobem una versió de 275 CV que fa el mateix en 6,2 segons. Tots dos ofereixen un par motor màxim de 353 Nm des de les 1.450 rpm, una transmissió manual de sis velocitats i tracció davantera. El Hyundai i30N ha estat perfeccionat a Nürburgring. La ‘N’ simbolitza una xicana, l’essència del desenvolupament d’automòbils d’alt rendiment de Hyundai Motor.

fornellsmotor_3

hyundai_i30n
fornellsmotor_6

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *