1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai Fornells Motor s’expandeix a Sabadell
Hyundai Fornells Motor s’expandeix a Sabadell

Hyundai Fornells Motor s’expandeix a Sabadell

0
0

Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a la província de Girona, s’expandeix cap a terres barcelonines, integrant a la seva xarxa les instal·lacions de Sabadell.

Fornells Motor és concessionari oficial Hyundai a Fornells de la Selva (Girona), Figueres, Olot, Blanes, Banyoles i Palafrugell i té una xarxa d’agents locals en poblacions com Ripoll, Santa Coloma de Farners, L’Escala, Puigcerdà, Torroella de Montgrí, Celrà, La Bisbal d’Empordà… per tal de ser presents a tota la província de Girona i poder donar un servei proper al client.

Ara toca expandir-se cap a la província de Barcelona. Una operació empresarial que normalment es sol realitzar al revés; empreses barcelonines que s’expandeixen cap a Girona, però en aquest cas és una empresa gironina, Fornells Motor, que ha adquirit el concessionari Hyundai de Sabadell.

Sabadell és capital de la comarca del Vallès Occidental juntament amb Terrassa. És la cinquena població de Catalunya, amb 213.644 habitants. Va ser pionera de la Revolució Industrial de Catalunya del segle XIX i ara formarà part de la revolució tecnològica del sector del motor electrificat que portarà Hyundai, a través de Fornells Motor, mitjançant el nou Hyundai Ioniq5.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *