1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai i Aurora Inovation creen una aliança estratègica per comercialitzar cotxes autònoms
Hyundai i Aurora Inovation creen una aliança estratègica per comercialitzar cotxes autònoms

Hyundai i Aurora Inovation creen una aliança estratègica per comercialitzar cotxes autònoms

0
0
El cotxe autònom de Hyundai i Aurora
El cotxe autònom de Hyundai i Aurora

Hyundai i Aurora Innovation han creat una aliança estratègica per comercialitzar vehicles autònoms abans de 2021. Aquesta aliança suposa la incorporació del desenvolupament de les tecnologies del vehicle autònom als vehicles Hyundai començant per models desenvolupats a mida i llançats en programes de prova a les ciutats intel·ligents. A llarg termini, Hyundai i Aurora treballaran per comercialitzar vehicles autònoms a tot el món.

Aquesta aliança serveix per integrar els sensors, maquinari i programari d’Aurora als vehicles de Hyundai per desenvolupar serveis de passatgers amb vehicles de conducció autònoma de nivell 4. Els vehicles autònoms de nivell 4 definits per SAE poden operar sense intervenció humana o supervisió en determinades condicions.

Visió comuna per millorar la seguretat

Hyundai i Aurora comparteixen la visió comuna de millorar la seguretat i la mobilitat a les carreteres, i juntes aporten les habilitats i l’experiència necessàries per a introduir amb èxit aquesta tecnologia.

L’aliança entre Hyundai Motor i Aurora és part dels objectius de la companyia per aconseguir una conducció totalment autònoma. El 2015 Hyundai va començar a provar vehicles autònoms a les vies públiques dels EUA. Al CES 2017, Hyundai va avançar en els seus assajos en entorns urbans, demostrant al públic les seves tecnologies de conducció autònoma amb els seus models autònoms IONIQ.

Nou SUV de pil de combustible

El nou SUV de pila de combustible que serà presentat per primera vegada al CES 2018 i és el primer model que portés a terme els processos de prova a partir d’aquest any. El Hyundai FE Fuel Cell oferirà una plataforma per implementar tecnologies de conducció autònoma, que requereix una gran quantitat d’energia per suportar la gran quantitat de comunicació de dades, així com el funcionament de maquinari com els sensors. El nou Hyundai de pila de combustible podrà proporcionar un subministrament estable d’energia elèctrica sense preocupar-se per l’abast de la conducció.

El Hyundai FE Fuel Cell farà el seu debut mundial oficial al CES 2018 i es convertirà en el primer model que s’utilitzarà en els processos de prova a partir d’aquest any.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *