Hyundai i Kia creen un sistema predictiu de canvi de marxes

Hyundai i Kia han anunciat el desenvolupament d’un sistema predictiu de canvi. Permet a el vehicle canviar automàticament a la marxa òptima després d’identificar les condicions de la carretera i de el trànsit. Les dues marques planegen aplicar aquesta tecnologia en els seus futurs vehicles.
Kia i Hyundai han patentat un sistema predictiu de canvi de marxes
Foto: Hyundai

Utilitzant la tecnologia ‘smartcar’ selecciona automàticament la marxa òptima

Kia i Hyundai han patentat un sistema predictiu de canvi de marxes
Foto: Hyundai

Hyundai i Kia han anunciat el desenvolupament d’un sistema predictiu de canvi. Permet a el vehicle canviar automàticament a la marxa òptima després d’identificar les condicions de la carretera i del trànsit. Les dues marques planegen aplicar aquesta tecnologia en els seus futurs vehicles.

El sistema connectat de canvi és el primer dispositiu que utilitza TIC per canviar automàticament de marxa, en funció de les condicions de la carretera i el trànsit.

Sistema ‘smartcar’

El sistema de canvi de marxes connectat a les TIC utilitza un programari intel·ligent en la unitat de control de la transmissió.

Aquest recull i interpreta en temps real les aportacions de tecnologies com la navegació 3D, càmeres i radars per al control de creuer intel·ligent.

Utilitzant totes aquestes dades d’entrada, el sistema prediu l’escenari de canvi òptim per a les situacions de conducció en temps real mitjançant un algoritme d’intel·ligència artificial i canvia les marxes en conseqüència.

Reducció de la freqüència de canvi

En les proves per desenvolupar el sistema, la freqüència dels canvis en les corbes es va reduir aproximadament un 43% en comparació amb els vehicles sense el sistema.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Tan gran com vulguis ser

Tan gran com vulguis ser

Raúl Pinteño va deixar la seva carrera de genet professional per ajudar els

Posterior
Smart EQ: Energia positiva

Smart EQ: Energia positiva

  Smart és el primer fabricant de vehicles que abandona els motors de

També et pot interessar
Total
0
Share