1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai i10 1.2 MPI AT: Segur i connectat
Hyundai i10 1.2 MPI AT: Segur i connectat

Hyundai i10 1.2 MPI AT: Segur i connectat

0
0

 

Més espaiosa i atractiva, la nova generació de l’urbà i10 de Hyundai presenta tecnologies de seguretat i connectivitat avançades.

La nova proposta de Hyundai en el segment A ofereix un disseny més audaç i dinàmic, màxima connectivitat i tecnologies de seguretat avançades. A més, té més amplitud i capacitat interior. Un paquet atractiu que destaca pels seus preus assequibles.

 “En la seva tercera generació, el nou i10 reflecteix més que mai un esperit jove, vocació urbana i forta aposta tecnològica”

 

Capítol essencial per als clients més joves, tot allò relacionat amb la seguretat, control i connectivitat es pot controlar a través d’una app. Permet buscar punts d’interès, localitzar el vehicle, trobar estacionament, situar gasolineres, etc.

“Les funcions tecnològiques es controlen fàcilment a l’estar integrades en una pantalla tàctil, garantint la integració d’Apple CarPlay i Android Auto”

 

Sorprèn per l’excel·lent aprofitament del seu espai interior. És més ample que l’anterior generació i s’han introduït solucions pràctiques d’emmagatzematge. Hi poden viatjar 5 persones i el seu espai de maleter és notable.

“Ofereix una versatilitat notable  en relació a la grandària. El conductor gaudeix de millor visibilitat i en opció està equipat amb càmera de visió del darrere “

 

La seguretat és un dels seus punts forts. Incorpora de sèrie el paquet SmartSense amb assistent de prevenció de col·lisió frontal amb detecció de vehicles i vianants, control de creuer, sistema de manteniment de carril, detector de fatiga, etc.

 “Àgil i ràpid en les reaccions, el paquet de seguretat equipat de sèrie permet gaudir a el màxim de les seves qualitats dinàmiques”

 

La versió equipada amb motor gasolina de quatre cilindres ofereix sempre una capacitat de resposta enèrgica. La capacitat d’acceleració permet passejar amb agilitat elevada i fins i tot realitzar confortablement desplaçaments interurbans.

 “Disponible en opció amb canvi automàtic de cinc relacions, el propulsor de quatre cilindres respon amb energia i els consums són reduïts”

 

 

FITXA TÈCNICA

DIMENSIONS

LONGITUD: 367 cm

AMPLADA: 168 cm

ALÇADA: 148 cm

MALETER: 252 litres

POTÈNCIA: 84 CV

CONSUM MITJÀ: 5,4 litres

VELOCITAT MÀXIMA: 171 km / h

PREU: 16.745 Euros (Tecno)

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *