Hyundai i10 1.2 MPI AT: Segur i connectat

 

Més espaiosa i atractiva, la nova generació de l’urbà i10 de Hyundai presenta tecnologies de seguretat i connectivitat avançades.

La nova proposta de Hyundai en el segment A ofereix un disseny més audaç i dinàmic, màxima connectivitat i tecnologies de seguretat avançades. A més, té més amplitud i capacitat interior. Un paquet atractiu que destaca pels seus preus assequibles.

 “En la seva tercera generació, el nou i10 reflecteix més que mai un esperit jove, vocació urbana i forta aposta tecnològica”

 

Capítol essencial per als clients més joves, tot allò relacionat amb la seguretat, control i connectivitat es pot controlar a través d’una app. Permet buscar punts d’interès, localitzar el vehicle, trobar estacionament, situar gasolineres, etc.

“Les funcions tecnològiques es controlen fàcilment a l’estar integrades en una pantalla tàctil, garantint la integració d’Apple CarPlay i Android Auto”

 

Sorprèn per l’excel·lent aprofitament del seu espai interior. És més ample que l’anterior generació i s’han introduït solucions pràctiques d’emmagatzematge. Hi poden viatjar 5 persones i el seu espai de maleter és notable.

“Ofereix una versatilitat notable  en relació a la grandària. El conductor gaudeix de millor visibilitat i en opció està equipat amb càmera de visió del darrere “

 

La seguretat és un dels seus punts forts. Incorpora de sèrie el paquet SmartSense amb assistent de prevenció de col·lisió frontal amb detecció de vehicles i vianants, control de creuer, sistema de manteniment de carril, detector de fatiga, etc.

 “Àgil i ràpid en les reaccions, el paquet de seguretat equipat de sèrie permet gaudir a el màxim de les seves qualitats dinàmiques”

 

La versió equipada amb motor gasolina de quatre cilindres ofereix sempre una capacitat de resposta enèrgica. La capacitat d’acceleració permet passejar amb agilitat elevada i fins i tot realitzar confortablement desplaçaments interurbans.

 “Disponible en opció amb canvi automàtic de cinc relacions, el propulsor de quatre cilindres respon amb energia i els consums són reduïts”

 

 

FITXA TÈCNICA

DIMENSIONS

LONGITUD: 367 cm

AMPLADA: 168 cm

ALÇADA: 148 cm

MALETER: 252 litres

POTÈNCIA: 84 CV

CONSUM MITJÀ: 5,4 litres

VELOCITAT MÀXIMA: 171 km / h

PREU: 16.745 Euros (Tecno)

 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
MITT 125 SC Scrambler, Scrambler suggerent

MITT 125 SC Scrambler, Scrambler suggerent

Jets Marivent ens presenta la Mitt 125 SC Scrambler, un nou model per anar per

Posterior
Enxampat un motorista a 208 km/h per la C-55 a Manresa

Enxampat un motorista a 208 km/h per la C-55 a Manresa

Agents dels Mossos d’Esquadra van denunciar penalment un conductor, de 28

També et pot interessar
Total
0
Share