1. Home
  2. Presentacions
  3. HYUNDAI I30 FASTBACK Disseny emocionant
HYUNDAI I30 FASTBACK Disseny emocionant

HYUNDAI I30 FASTBACK Disseny emocionant

0
0

Consolidada en el mercat com una marca tecnològica, fiable i de contrastada qualitat, Hyundai àmplia la gamma i30 amb una versió Fastback que es defineix com un atractiu coupé de cinc portes i que destaca per les seves elegants proporcions i línies de Gran Turisme.

Posat a punt pels enginyers de Hyundai a l’exigent circuit de Nürburbring, es diferencia d’altres carrosseries de la família i30 pel seu xassís rebaixat i per una rigidesa superior de la suspensió, elements que es tradueixen en una conducció àgil i molt dinàmica.

Equipa el denominat Hyundai SmartSense, conjunt de tecnologies que asseguren nivells excel·lents de seguretat, tant activa com passiva i que li han permès obtenir la màxima puntuació de la seva categoria atorgada per l’organisme Euro NCAP.

En connectivitat pot equipar un sistema de navegació amb funcions de connectivitat mitjançant Apple CarPlay i Android Acte, que permeten connectar els smartphones. També és possible disposar de sistema de càrrega sense fils i sistema de navegació amb set anys de subscripció gratuïta a LIVE Services.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *