Hyundai IONIQ 5: Inspiració sostenible

Aquest és el primer model de la marca IONIQ exclusivament elèctric amb bateria BEV, el primer en utilitzar la Plataforma Modular Global Elèctrica E-GMP de Hyundai Motor Group i el que millor reflecteix el compromís amb la sostenibilitat utilitzant materials ecològics i colors inspirats en la naturalesa i en moltes de les zones de contacte.

El IONIQ 5 esdevé un referent gràcies a unes proporcions úniques, una elevada distància entre eixos, un alt rendiment combinat amb una càrrega ultra ràpida, avançades funcions de connectivitat i assistència al conductor, una experiència a bord extraordinària i amb una elevadíssima seguretat i una funció inèdita fins ara, denominada Vehicle-to-Load (V2L) per carregar dispositius elèctrics com bicicletes, patinets o equips d’acampada, entre d’altres.

El seu disseny progressiu evoca l’actitud atrevida del primer Hyundai, el Pony, i s’ha redefinit en un concepte de disseny atemporal, amb el capó clamshell, fars en forma de V i amb un pixelat per les llums diürnes, que es traslladen també a la part posterior, i un lateral aerodinàmica, amb una robusta forma del pilar C, marcant imponència, energia i dinamisme pels quatre costats.

La plataforma E-GMP ha proporcionat als dissenyadors un nivell de llibertat sense precedents per crear un interior innovador i modular, de base plana on s’emmagatzemen les bateries, oferint un espai i lluminositat extraordinaris. A més, disposa de llandes aerodinàmiques de píxels paramètrics de gran diàmetre (de 19” o 20”) i es pot escollir entre cinc tonalitats específiques inspirades en la naturalesa.

El IONIQ 5 està disponible amb una àmplia gamma de configuracions de propulsió elèctrica per adaptar-se a les necessitats de mobilitat de cada conductor sense comprometre les prestacions. Així doncs, es pot escollir entres dues bateries, de 58 kWh o 72,6 kWh, dues configuracions de motor elèctric, una de tracció posterior i un altre de tracció total, suporten infraestructures de càrrega de 400 V i 800 V, ofereixen entre 481 i 686 kms d’autonomia en cicle combinat WLTP, i tot això, amb una velocitat màxima de 185 km/hora.

La millor experiència digital per a l’usuari. Així ha estat creat el IONIQ 5. Compta amb un ampli i configurable dual cockpit amb pantalla d’info entreteniment de 12” completament tàctil i un quadre d’instruments digital de 12” sense carcassa, que es pot personalitzar a gust del client. A més, és el primer Hyundai en equipar el Head-Up Display amb realitat augmentada (AR HUD), projectant informació rellevant al parabrisa de forma absolutament innovadora.

El IONIQ 5 està dotat de la última generació de sistemes avançats d’assistència a la conducció Hyundai SmartSense, entre els quals destaquen el Highway Driving Assist 2, el qual capta dades de sensors de radar i altres dades de navegació, controlant la velocitat del vehicle i la distància de l’automòbil precedent mentre manté el IONIQ 5 al centre del seu carril. A més, disposa d’assistent anti col·lisió frontal, assistent d’angle mort, assistent de límit de velocitat intel·ligent, avís d’atenció del conductor i assistent de llums llargues, entre d’altres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Pedro Acosta esdevé campió mundial de Moto 3 i escriu el primer capítol de la llegenda

Pedro Acosta esdevé campió mundial de Moto 3 i escriu el primer capítol de la llegenda

Gran Premi Brembo d’Algarve, Portugal

Posterior
Kia Ceed 2022: Renovació contemporània

Kia Ceed 2022: Renovació contemporània

Ja ha arribat a Kia Texauto de Girona la tercera generació del compacte de Corea

També et pot interessar
Total
0
Share