HYUNDAI IONIQ 6: Simbiosi d’art i electricitat

Hyundai aposta per l’electricitat, i un dels models amb més solera és el Ioniq 6, una berlina de disseny futurista capaç de gaudir d’una autonomia de fins a 614 km.

TEXT: Francesc Pla / FOTOS: Hyundai

Aquest és ja el segon model de la marca Ioniq de vehicles elèctrics de bateria. El Ioniq 6 és el següent pas endavant en l’estratègia de Hyundai per a accelerar la seva transició cap a l’electrificació i cap a una posició com a líder mundial en vehicles elèctrics.

Hyundai anuncia una autonomia homologada (WLTP) de fins a 614 km. Aquesta xifra permet bandejar l’estrès i l’ansietat generada per altres elèctrics, convertint l’experiència de propietat d’un vehicle elèctric en una cosa diferent.

La disponibilitat d’equipament tecnològic és un dels punts forts del nou elèctric de Hyundai. Pot equipar retrovisors laterals digitals per a una millor visibilitat i compta amb tiradors de portes enrasats.

El disseny interior ofereix confort, practicitat i espai pensat per a relaxar-se. El quadre de comandament integrat amb miralls digitals, la consola central tipus pont o la il·luminació ambiental, són elements distintius.

Hyundai ofereix també la possibilitat de triar entre tres nivells de potència, de 151 CV (111 kW), 228 CV (168 kW) i 325 CV (239 kW), aquesta última confiada a doble motor i tracció total.

Té diversos modes de conducció seleccionables, denominats Eco, Normal i Sport. Gràcies a unes lleves situades després del volant, també és possible modificar el nivell de retenció mitjançant la frenada regenerativa, incloent cinc nivells.

Total
0
Shares
Anterior
Les dues grans novetats de Suzuki al Saló de la Moto EICMA 2023

Les dues grans novetats de Suzuki al Saló de la Moto EICMA 2023

La marca japonesa sorprèn amb els dos models que porta a la fira de Milà

Posterior
La calculadora de Pedro Acosta per ser campió del món a Sepang

La calculadora de Pedro Acosta per ser campió del món a Sepang

El murcià podria fer història i ser el guanyador més jove de la categoria

També et pot interessar
Total
0
Share