Home Actualitat Hyundai i Kia inverteixen en el desenvolupament de vehicles comercials elèctrics
Hyundai i Kia inverteixen en el desenvolupament de vehicles comercials elèctrics

Hyundai i Kia inverteixen en el desenvolupament de vehicles comercials elèctrics

0
0

La inversió en vehicles comercials elèctrics és de 100 milions d’euros

Foto de família de l'acord per promocionar els vehicles comercials elèctricsKia i Hyundai han decidit invertir en el desenvolupament de vehicles comercials elèctrics. La inversió és de 100 milions d’euros. Permetrà el desenvolupament conjunt de furgonetes ecològiques. També d’altres productes per a la logística, el transport sota comanda i les empreses de serveis amb llançadores.

L’associació aprofita la tecnologia de la plataforma escalable de Arrival ‘skateboard’. Li permet fomentar els futurs vehicles especialitzats (PBV) de Kia i Hyundai. Es tracta d’una empresa emergent de vehicles elèctrics amb seu al Regne Unit.

Llançar furgonetes de mida petita i mitjana

A través d’aquesta associació, les dues marques planegen llançar al mercat  furgonetes elèctriques de mida petita i també mitjana a preus competitius al costat d’altres productes per a empreses de logística i de serveis de transport sota comanda.

La plataforma elèctrica escalable de Arrival pot adaptar-se a múltiples categories i tipus de vehicles. Vehicles que Kia i Hyundai exploraran per al desenvolupament d’una gamma de vehicles especialitzats (Purpose Built Vehicles PBV).

Satisfer la demanda de vehicles nets

L’associació amb Arrival ajudarà a Kia i Hyundai a satisfer la creixent demanda a Europa de vehicles comercials ecològics i a accelerar la transformació de les marques de fabricants d’automòbils a proveïdors de mobilitat neta.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *