Hyundai llança el IONIQ 6, una nova experiència de mobilitat elèctrica

Hyundai Motor Company ha llançat recentment IONIQ 6, el segon model de la seva marca IONIQ de vehicles elèctrics de bateries (BEV). El seu disseny aerodinàmic i l’ús innovador de materials sostenibles reflecteixen els valors dels clients que busquen aquest tipus de vehicles.

IONIQ 6 està equipat amb avançades tecnologies i característiques i espais personalitzats, al mateix temps que ofereix una elevada autonomia que redefineix els límits de la mobilitat elèctrica.

IONIQ 6 té una autonomia elèctrica de fins a 614 km per càrrega, segons la norma WLTP. En les versions de bateria de 77kwh RWD amb llanda de 18”A més, ofereix una càrrega múltiple ultraràpida de 400 V/800 V, possible gràcies a la Plataforma Modular Global Elèctrica (E-GMP) de Hyundai Motor Group. També compta amb el que pot ser l’estil més aerodinàmic de Hyundai fins avui i amb una sèrie de funcions i característiques que milloren l’experiència en el camp de la mobilitat elèctrica, com una il·luminació ambiental de dos colors, la il·luminació Speed Sync (sincronitzada amb la velocitat del vehicle), els ajustos del rendiment elèctric i el disseny de so elèctric actiu (e-ASD).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
El Suzuki Across ara, més connectat, segur i equipat

El Suzuki Across ara, més connectat, segur i equipat

L’Across també es va posicionar com el model més capaç i equipat de la

Posterior
Extraordinari balanç esportiu i popular del 71 Rally Motul Costa Brava

Extraordinari balanç esportiu i popular del 71 Rally Motul Costa Brava

● La prova conclou a Girona després de dues etapes molt selectives, amb 240

També et pot interessar
Total
0
Share