1. Home
  2. Actualitat
  3. Fornells Motor ofereix un cotxe de suport per millorar la convivència entre ciclistes i conductors
Fornells Motor ofereix un cotxe de suport per millorar la convivència entre ciclistes i conductors

Fornells Motor ofereix un cotxe de suport per millorar la convivència entre ciclistes i conductors

0
0

Hyundai ha llançat la campanya #JuntosEnElAsfalto per conciliar el trànsit rodat amb la bicicleta. La marca japonesa justifica la iniciativa perquè enguany ja han mort 27 ciclistes a la carretera. Sota el lema #JuntosEnelAsfalto, Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai, posa a disposició dels clubs ciclistes un cotxe de suport, concretament un Hyundai i30cw, com a vehicle de seguretat durant les sortides en bicicleta tots els caps de setmana.

Perico Delgado, exciclista professional, és l’ambaixador de l’acció #JuntosEnElAsfalto, promoguda per Hyundai Motor Espanya, i a la qual s’han unit diferents organismes i associacions, com la Direcció General de Trànsit, Fundació Mapfre, les associacions de víctimes Stop Accidents i AESLEME i l’Associació de Ciclistes Professionals (ACP).

Segons Emili Arespa, gerent de Fornells Motor: “Quan els ciclistes surten a la carretera es converteixen en l’objectiu més vulnerable sobre l’asfalt. Comptar amb un cotxe de suport és clau per garantir la seguretat del ciclista, avisar els conductors de la presència del gran grup i mantenir-los fora de perill durant els avançaments en carretera”, va explicar.

Amb aquesta campanya es pretén conscienciar tant als conductors com als ciclistes que la convivència a la carretera és posible. Mitjançant el servei Cotxe de suport que ofereix Fornells Motor, es protegirà tant als més indefensos, els ciclistes, com als conductors, informant-los sobre normes i consells perquè el respecte i l’entesa siguin els eixos centrals sobre els quals giri la convivència a la carreteres.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *