1. Home
  2. Cotxes
  3. Hyundai llança l’edició especial Go! Brasil
Hyundai llança l’edició especial Go! Brasil

Hyundai llança l’edició especial Go! Brasil

0
0

Hyundai treu a la venda, amb motiu de la celebració de la propera Copa del Món de Fútbol FIFA Brasil 2014, una edició especial anomenada Go! Brasil. Els models que s’acullen a aquesta edició especial són l’i10, i20, i30, i30CW i ix35. El propòsit d’aquesta edició especial és complementar la gamma d’Hyundai per millor la seva competitivitat en cada segment.
Hyundai Go Brasil

L’edició especial Hyundai i10 Go! Brasil tindrà el mateix equipament que l’acabat Style Plus amb un descompte de PVP de 1000 € respecte a aquest acabat. S’oferirà amb el motor 1.2 MPi tant en canvi manual com canvi automàtic, i estarà disponible en tots els colors de la gamma. Preus a partir de 14.500 €.

L’edició especial Hyundai i20 Go! Brasil es distingeix estèticament pel seu exterior que s’identifica amb llandes de color gris grafit metal•litzat, el pilar B central de color negre brillant i els retrovisors exteriors també del mateix color independentment del color exterior del cotxe. Preus a partir de 14.590 €.

L’edició especial Hyundai i30 Go! Brasil es distingirà estèticament per un frontal de reixeta de doble embellidor cromat, para-xocs diferenciat, pilar B central i retrovisors exteriors de color negre brillant independentment del color exterior del cotxe. Preus a partir de 19.490 €

L’edició especial Hyundai ix35 Go! Brasil es presenta en dos nivells d’equipament: Go! Brasil i Go! Brasil Plus. Preus a partir de 27.150 €

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *