1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai més solidari que mai amb “El Desierto de los Niños”
Hyundai més solidari que mai amb “El Desierto de los Niños”

Hyundai més solidari que mai amb “El Desierto de los Niños”

0
0

Cada prova de vehicle que es realitzi ajudarà a construir una escola a través de l’associació El Desierto de los Niños.

Aquest any, l’objectiu de Hyundai és construir una escola en una de les zones més desfavorides del Marroc. Per a això, per cada prova de vehicle Hyundai que es faci a través de la seva xarxa de concessionaris es donaran 8 euros per poder ajudar a construir l’escola.

La campanya de proves solidàries va començar el 12 de febrer i estarà vigent fins el 12 de març de 2018.

Entre tots els participants en aquestes proves se sortejaran dues places perquè puguin participar d’una forma activa juntament amb les seves famílies en la catorzena edició de “El Desierto de los Niños”.

Durant les 13 edicions anteriors, i dins de les seves activitats de Responsabilitat Social Corporativa, Hyundai Motor Espanya ha col·laborat en cadascuna de les edicions de “El Desierto de los Niños” com a patrocinador principal, el que ens ha permès viure i participar en una acció d’ajuda que cada any aconsegueix fer una mica menys dura la vida de milers de persones, especialment dels nens.

“El Desierto de los Niños” des dels seus inicis ha aconseguit que 1.200 adults i 670 nens espanyols viatgin fins al sud del Marroc per conviure i ajudar a millorar la vida de 25.000 marroquins de 40 petits pobles subdesenvolupats. Dels 564 cotxes 4×4 que s’han desplaçat des d’Espanya 167 han estat aportats per Hyundai Motor Espanya. Terracan, Santa Fe, ix35, ix55, Tucson, i20 Active i H1, en les diferents generacions, han estat els models que han rodat per les dures carreteres i pistes marroquins per portar l’ajuda i després tornar a casa nostra.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *