1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai mostra a París el i30N Option
Hyundai mostra a París el i30N Option

Hyundai mostra a París el i30N Option

0
0
El Hyundai I30
El Hyundai I30

Hyundai estrena a París el seu cotxe d’última generació i30 N Option. Un automòbil que segons la marca mostra com podria evolucionar l’oferta d’alt rendiment de la companyia. Amb aquest model Hyundai té com a objectiu proporcionar una gran quantitat d’opcions de personalització per als que volen que el seu automòbil sigui més exclusiu.

L’i30 N Option presenta en total 25 opcions diferents de personalització interior i exterior. Les parts exteriors inclouen, per exemple, un aleró posterior de carboni amb l’emblema N, capó de carboni amb respiradors integrats, silenciadors quàdruples i la graella N envoltada per la característica línia vermella. Un altre punt a destacar, són les rodes amb llandes de 20 polzades i equipades amb pneumàtics semi-slick d’alt rendiment. El color exterior de l’i30 N N Option en una pintura mat única, especialment creada per a aquest model.

A l’interior apareixen detalls en negre carbó al llarg del panell d’instruments, així com al voltant de les sortides d’aire, manetes de les portes ia la part baixa del volant, el qual s’ha cobert amb Alcántara d’alta qualitat. A més, la part superior del panell d’instruments i els seients esportiuslleugers amb una característica línia vermella longitudinal estan disponibles a Alcántara. El disseny esportiu es completa amb pedals esportius, palanca de canvis amb aspecte dinàmic i moltes altres opcions de personalització interior.
i30N

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *