1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai mostra com serà el nou Santa Fe
Hyundai mostra com serà el nou Santa Fe

Hyundai mostra com serà el nou Santa Fe

0
0
El nou Hyundai Santa Fe
El nou Hyundai Santa Fe

Hyundai ha revelat les primeres imatges de la nova generació de Santa Fe que s’estrenarà aquest mes. La quarta generació del model és un SUV potent i de disseny ‘premium‘ amb espai de classe líder.

El Nou Hyundai Santa Fe mostra una aparença moderna i elegant, complementada amb cridaners fars  i la graella en cascada, el llenguatge d’identitat de la família SUV de Hyundai. El disseny exterior es caracteritza per un aspecte ampli i potent i una aparença audaç. Compta amb línies refinades que reforcen el vehicle a la part superior de la línia SUV de Hyundai. El disseny interior combina una gran qualitat superior amb un disseny horitzontal i espaiós i una visibilitat millorada.

Un SUV imponent

Les  dimensions exteriors fan que la nova generació del model sembli encara més imponent. Amb una longitud de 4.770 mm, una amplada de 1.890 mm i una distància entre els eixos més llarga, proporcionant més comoditat per als seus passatgers.

Com a part de la seva tecnologia SmartSense, El nou SUV de Hyundai ofereix un paquet amb les últimes característiques de seguretat activa incorporant la tecnologia més avançada. Una de les novetats que incorpora aquest model és l’alerta de passatgers a les places posteriors (Rear Occupant Alert). Una altra de les novetats que destaca és el Safe Exist Assist, un dispositiu que adverteix al passatger que està a punt d’obrir una porta de la possible presència d’un automòbil proper.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *