1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai mostrarà al Saló de Barcelona la seva renovada gamma
Hyundai mostrarà al Saló de Barcelona la seva renovada gamma

Hyundai mostrarà al Saló de Barcelona la seva renovada gamma

0
0

Hyundai Motor Espanya donarà a conèixer al Saló de l’Automòbil de Barcelona 2015 una gamma de producte totalment renovada, que inclou la presentació estatal del nou tot terreny compacte Tucson. A l’exposició també es presenten a nivell estatal les gammes del nou ix20 B-MPV, la Nova Generació i20 Coupé i els nous i30 turbo i i40, així com la nova H350, primera incursió de la marca al segment de vehicle comercial lleuger, dissenyat i desenvolupat especialment per al mercat europeu.

Hyundai_Tucson_Studio_Exterior 01El nou Tucson compta amb les contundents proporcions i el perfil d’un tot terreny, si bé el disseny revela l’elegància i agilitat del vehicle. El nou Tucson s’assenta en una plataforma completament nova que optimitza l’espai de l’habitacle per als passatgers i ofereix una important capacitat de maleter de 513 litres. Els nous materials de gran qualitat i suaus al tacte en totes les superfícies de l’habitacle, així com l’ampli desenvolupament ergonòmic, garanteixen que tots els ocupants gaudeixin d’un ambient refinat.

En termes de seguretat, el nou Tucson és un dels vehicles amb major equipament del seu segment. Compta amb un gran nombre de sistemes electrònics d’ajuda activa a la conducció. El bastidor del nou Tucson s’ha dissenyat per als clients europeus que desitgen comoditat en el desplaçament sense sacrificar el dinamisme de la conducció. La nova direcció assistida, activada pel motor i muntada en el bastidor, és precisa i directa, mentre que la suspensió i els amortidors ofereixen un gran nivell de comoditat per gaudir d’una conducció suau.

El nou Tucson estarà disponible amb una de les gammes de motors més extenses de la seva classe, que inclou un nou propulsor T-GDI sobrealimentat de 176 CV (1,6 litres) amb canvi manual de sis marxes o automàtica de doble embragatge i set velocitats, a més d’un motor de gasolina de 135 CV (GDI de 1,6 litres) i tres motors dièsel de 115 CV (1,7 litres), 132 CV (2,0 litres) i 186 CV (2,0 litres).

Disseny renovat i innovacions tècniques per al ix20

Nuevo ix20El nou ix20 de Hyundai compta amb totes les qualitats que han permès que el model original sigui tan popular, presentant un disseny renovat, noves tecnologies i una major gamma de motors. L’equip de disseny de Hyundai ha afegit nous fars de projecció de doble funció i grups òptics darreres combinats de LED per crear un atractiu actual. El nou disseny hexagonal de la graella alinea el nou ix20 amb el més novedós frontal de la família Hyundai. El nou ix20 està disponible amb motors dièsel i de gasolina que oscil·len entre 77 i 128 CV, i un canvi automàtic de sis velocitats en el cas del motor de gasolina d’1,6 litres.

 

La sofisticada gamma i40 per al 2015

Nuevo i40 (5)Hyundai presenta la nova gamma i40 per 2015. Els nous models compten amb un disseny renovat, quatre motors millorats, un canvi de doble embragatge de set velocitats, un sistema electrònic de control de l’amortiment posterior i un sistema de control de la tracció en corbes per millorar la marxa i la conducció. Els nous fars de xenó duals, el dispositiu de desconnexió de llums llargs (Smart High Beam) i una funció d’informació del límit de velocitat milloren la seguretat i la comoditat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *