1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai Motorsport fitxa Thierry Neuville
Hyundai Motorsport fitxa Thierry Neuville

Hyundai Motorsport fitxa Thierry Neuville

0
0

Hyundai Motorsport reitera el seu audaç compromís per al Campionat del Món de Ral·lis amb el fitxatge de l’estrella del WRC Thierry Neuville com a primer pilot a partir de la temporada 2014.  Neuville, de 25 anys d’edat, que està tenint un gran paper en la present edició del mundial de ral·lis, ha firmat un acord de varis anys amb Hyundai Motorsport, la qual cosa representa un seriós compromís d’ambdues parts per construir un equip competitiu cap a l’èxit a llarg termini al WRC.

Thierry Neuville Portrait

Michel Nandan, Team Principal de Hyundai Motorsport, diu que: “Thierry fa una fantàstica temporada 2013 i està demostrant ser un dels pilots joves més interessants en el WRC. La seva velocitat, habilitat de conducció i enfocament dinàmic dels ral·lis fan d’ell un primer pilot ideal per a Hyundai.

Amb el fitxatge d’un pilot jove i de talent com Thierry Neuville volem demostrar que la participació de Hyundai al WRC és seriosa i centrada en l’èxit a llarg termini. També és un reconeixement per la feina feta per tot l’equip en tan poc temps. Compartim valors similars i els objectius de guanyar el campionat a llarg termini”.

Neuville i Nicolas Gilsoul, el seu copilot, s’uniran a Hyundai Motorsport al volant del nou i20 WRC  en las 13 proves del WRC del 2014 i debutaran al Ral·li de Monte-Carlo el mes de gener. Fins ara Neuville ha disputat 32 ral·lis del mundial i aquesta temporada, a falta del Ral·li de Gal·les, ocupa el segon lloc en la classificació general del campionat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *