1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai Motorsport mostra el desafiant 2017 WRC al Saló de París
Hyundai Motorsport mostra el desafiant 2017 WRC al Saló de París

Hyundai Motorsport mostra el desafiant 2017 WRC al Saló de París

0
0

WRC i20 Preview (2)Hyundai Motorsport ha aprofitat l’ocasió del Saló de París per presentar de forma prèvia el desafiant 2017 WRC, que farà el seu debut en competició en el Campionat del Món FIA de Ral·lis de la propera temporada.
L’equip, que actualment es troba en segon lloc en la classificació de fabricants del WRC amb 201 punts, ha estat provant el seu nou prototip des de l’abril de 2016 a través de nombrosos terrenys a Europa i en una varietat de diferents condicions.
El cotxe, amb una base de l’Hyundai i20 3 portes, ha estat desenvolupat per complir amb els reglaments tècnics de 2017 del WRC, que han donat més llibertat als dissenyadors en aerodinàmica. Hyundai Motorsport té un extens programa de proves per a finals de 2016 per tal d’avançar en el desenvolupament del cotxe abans del seu debut al Ral·li de Montecarlo el gener de 2017.
Les regulacions del WRC per a la temporada 2017 també ofereixen equips de major potència, un augment de 380cv, una major càrrega aerodinàmica, diferencial central Electronic Active i la capacitat de competir amb vehicles més llargs i amples. L’objectiu combinat d’aquestes noves normes tècniques és crear un món molt més dinàmic i espectacular en el popular WRC.
WRC i20 Preview (1)

El model exposat a París és una versió provisional. Les especificacions finals i l’aparença del cotxe serà revelada el desembre.
El director de l’equip Michel Nandan va dir: “El reglament del WRC 2017 ha permès a tots els equips partir d’una pàgina en blanc, la qual cosa ens ha ofert un desafiament d’enginyeria emocionant. Els canvis augmentaran el nivell d’entreteniment en el WRC en els escenaris de tot el món amb els cotxes més amples i més potents. Hem estat posant la nostra experiència a partir de dues temporades completes del WRC, ja que el nostre objectiu és construir sobre el nostre reeixit campionat de 2016. El cotxe de 2017 va començar les seves proves a l’abril on el treball inicial es va centrar en les proves de motor i tren motriu. Més recentment, hem vist la suspensió, diferencial i aerodinàmica. Hi haurà algunes petites evolucions tant en xassís i en el motor a finals d’aquest any. Esperem poder revelar la versió final del nostre cotxe del 2017 a finals d’aquest any”.
Hyundai Motorsport estarà en acció aquest cap de setmana a la desena ronda del Campionat 2016, Tour de Corse – Ral·li de França, on competiran tres cotxes de nova generació i20 WRC. L’equip ha gaudit de la seva temporada WRC més competitiva fins a la data amb victòries a Argentina i Sardenya i altres quatre podis addicionals a Montecarlo, Suècia, Polònia i, més recentment, a Alemanya.
WRC i20 Preview (5)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *