1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai posarà a la venda el nou Tucson dins la segona meitat d’aquest any
Hyundai posarà a la venda el nou Tucson dins la segona meitat d’aquest any

Hyundai posarà a la venda el nou Tucson dins la segona meitat d’aquest any

0
1

Des de que es va vendre el primer Santa Fe a Europa el 2001, Hyundai Motor ha lliurat més d’un milió de tot terrenys als clients d’aquest continent, reforçant les credencials de la companyia en el creixent mercat d’aquests vehicles a Europa. All-new Tucson Exterior 1El Nou Tucson, que serà presentat el mes de març en el Saló de Ginebra i les vendes del qual estan previstes que comencin dins la segona meitat d’aquest any, serà de gran importància per Hyundai a Europa, ja que el segment dels tot terrenys compactes representar el 22% de les vendes el 2014.

“El disseny posa de manifest el nostre esperit de progrés i la nostra passió, i està transformant la nostra marca. El nou Tucson presenta un atractiu aire esportiu aconseguit gràcies a unes superfícies refinades i aerodinàmiques, unes proporcions atractives, unes línies precises i, el més important, la nostra reixeta hexagonal de la nova generació, la nostra firma comercial “, declara Peter Schreyer, president i director de Disseny del Grup Hyundai Motor.

All-new Tucson Interior 2A més de presentar materials d’alta qualitat i tacte suau en totes les superfícies de l’habitacle, l’interior ha passat proves ergonòmiques completes per garantir la facilitat d’ús i una experiència sensual i agradable. La moderna simplicitat de la consola central es veu realçada per la seva orientació horitzontal, amb l’opció d’un elegant cuir de color Wine Xarxa que afegeix sofisticació al refinat ambient de l’habitacle.

El nou Hyundai Tucson està construït sobre una plataforma totalment nova que proporciona a aquest tot terreny compacte unes generoses dimensions interiors. Aquest intel·ligent aprofitament representa una excel·lent relació entre dimensions exteriors i interiors, que optimitzen l’espai que s’assigna a passatgers i equipatge. Un interior còmode i espaiós proporciona així mateix una important capacitat de 513 litres de maleter amb tots els seients útils.

Les noves característiques de comoditat ofertes en el nou Tucson inclouen seients davanters amb calefacció i ventilació, amb revestiments més llargs per a millor subjecció i comoditat. Un porta del darrere intel·ligent (que s’obre al apropar el clauer) i un sistema d’assistència a l’aparcament (Smart Aparcament Assist System) amb funció per a aparcament en línia i en bateria augmenten la facilitat d’ús del dia a dia.

All-new Tucson Exterior 4El sistema de navegació de nova generació és més de tres vegades més ràpid que la versió muntada en els Hyundai anteriors i ve amb una subscripció gratuïta de set anys als serveis TomTom Live. La introducció de noves tecnologies fa del nou Tucson un dels vehicles més equipats del seu segment en termes de seguretat. Disposa de sistema de frenada d’emergència autònom amb tres modes de funcionament (vianants, ciutat i interurbà), sistema Lane Keeping Assist System (corregeix de forma proactiva la direcció per evitar una sortida de carril no desitjada) i  sistema Rear Traffic Cross Alert utilitza el radar per explorar una àrea de 180 graus per darrere del vehicle, alertant el conductor de qualsevol vehicle que s’acosti. A més, el sistema de detecció de punts cecs (Blind Spot Detection) ajuda a controlar el trànsit al voltant del cotxe, mentre que la funció d’informació del límit de velocitat (Speed Limit Information Function) vigila els senyals de limitació de velocitat locals elevades i laterals i les recorda al conductor. El sistema de capó actiu (Active Hood System) eleva el capó  per esmorteir l’impacte en una col·lisió frontal contra un vianant o un ciclista.

El nou Hyundai Tucson estarà disponible amb dos motors de gasolina: 135 CV (GDI de 1,6 litres) o 176 CV (T-GDI d’1,6 litres) i tres dièsel: 115 CV (1,7 litres), 136 CV (2,0 litres) o 184 CV (2,0 litres). El nou motor T-GDI de 1,6 litres amb turbocompressor de 176 CV es combina amb la nova transmissió d’embragatge doble de set velocitats (7DCT) o manual de sis velocitats. Tots els motors compleixen les normes d’emissions Euro6.

(18.02.2015)

tags:

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *