1. Home
  2. Cotxes
  3. Hyundai presenta el Sonata Plug-In Hybrid i el Concept Santa Cruz
Hyundai presenta el Sonata Plug-In Hybrid i el Concept Santa Cruz

Hyundai presenta el Sonata Plug-In Hybrid i el Concept Santa Cruz

0
0

Hyundai ha presentat el Sonata Plug-In Hybrid i el Santa Cruz Crossover Truck Concept en el Saló de l’Automòbil de Detroit.

Sonata Plug in HybridEl Sonata Plug-In-Hybrid Electric Vehicle (PHEV), que sortirà a la venda en determinats mercats a finals d’aquest any, s’espera que sigui capaç de recórrer fins a 35,4 km utilitzant únicament energia elèctrica i que es pugui recarregar en només dos hores i mitja amb un carregador de Nivell 2. La potència total del sistema és de 202 CV combinats amb un motor Nu 2.0 GDI de quatre cilindres i un propulsor elèctric de 50 kW. El Sonata Plug-in Hybrid equipa un canvi automàtic de sis velocitats amb el sistema  Transmission-Mounted Electrical Device (TMED). Aquest vehicle incorpora els mateixos canvis de disseny funcionals que es poden trobar en el Sonata Hybrid per millorar el seu coeficient aerodinàmic.

Hyundai Santa CruzTambé s’ha donat a conèixer el Santa Cruz Crossover Truck Concept. El seu fresc concepte reflecteix  una interpretació totalment nova de la idea de tot terreny. Està dissenyat per respondre millor als seus desitjos d’expressió, eficiència i maniobrabilitat. Per facilitar l’accés a les places del darrera, el Santa Cruz inclou portes posteriors amb frontisses a la part del darrera que s’integren a la perfecció amb el disseny de les portes davanteres. A més, el Santa Cruz ofereix una nova extensió de la porta del maleter que permet ampliar la longitud de la plataforma. L’eficiència és l’atribut clau del seu avançat sistema de motor i transmissió, amb un propulsor dièsel turbo de 2 litres que entrega 190 CV de potència. El Santa Cruz també ofereix el sistema de tracció a les quatre rodes Htracc de Hyundai.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *