1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai presenta la Nova Generació i30
Hyundai presenta la Nova Generació i30

Hyundai presenta la Nova Generació i30

0
0

Amb motiu del Saló de Paris, de l’1 al 16 d’octubre, Hyundai llança el Nou i30, la nova aposta que arribarà al nostre mercat a finals d’any.

La nova generació Hyundai i30 és el vehicle ADN de Hyundai Motor, el que representa l’essència de la marca Hyundai a Europa. Hyundai Motor estableix una nova fita i canvia la percepció que tenen els clients de Hyundai com marca plenament europea. L’i30 de Nova Generació és la resposta de Hyundai Motor a l’evolució dels valors contemporanis i les actituds dels clients pel que fa a solucions basades en la tecnologia, individualitat d’estil i flexibilitat.
L’i30 de Nova Generació és un cotxe per a tots que ofereix el màxim valor a joves i grans, solters o amb família. Es tracta d’una elecció intel·ligent i gratificant per als que busquen un disseny atractiu, una gran qualitat de construcció, una conducció dinàmica i eficient i un paquet de seguretat d’avantguarda. El nou i30 incorpora més característiques de seguretat activa que cap altre vehicle Hyundai i la seva fiabilitat a llarg termini està assegurada per la garantia de 5 anys sense límit de quilometratge, que és única i pionera en el sector.
L’i30 de Nova Generació desenvolupa el llenguatge de disseny de Hyundai amb línies fluides naturals, superfícies refinades i una carrosseria esculpida per crear una imatge atemporal i segura de si mateixa. Hyundai Motor introdueix un nou element de disseny: la graella davantera en forma de cascada, que es convertirà en la nova identitat de la família de models Hyundai en el futur.

hyundai_i30_3-4_rear

L’i30 de Nova Generació es mou gràcies a una gamma de motors de gasolina i dièsel turboalimentats de petita cilindrada que ofereixen una experiència de conducció dinàmica i eficient. Hi ha tres motors de gasolina i un dièsel. Els clients poden triar entre el nou motor T-GDI de 1,4 litres, turboalimentat de quatre cilindres (pioner en un Hyundai) i 140 CV, el motor T-GDI de 1,0 litres, turboalimentat, tres cilindres i 120 CV, el motor MPI de 1,4 litres, quatre cilindres i 100 CV, i l’únic motor dièsel de 1,6 litres, turboalimentat, de quatre cilindres i amb tres nivells de potència: 95, 110 i 136 CV. Les emissions de CO2 comencen a partir del nivell més baix de 89 g de CO2 / km (valors objectiu). Es pot acoblar als motors el canvi manual de sis velocitats (6mt) o el canvi de doble embragatge de set velocitats (7DCT) de Hyundai, amb una resposta eficient i directa.
Les prestacions de connectivitat intel·ligent que exigeix la majoria dels clients converteixen al i30 de Nova Generació en una elecció intel·ligent i gratificant. Els clients poden triar entre el sistema d’àudio premium de sèrie amb una pantalla tàctil LCD capacitiva de cinc polzades amb càmera integrada i dinàmica de visió del darrere, connectivitat Bluetooth i funció My Music, i el sistema (opcional) de navegació de nova generació amb una pantalla tàctil capacitiva de vuit polzades. Per als conductors que volen connectar els seus Smartphones amb el sistema de navegació de vuit polzades, l’i30 de Nova Generació ofereix Apple CarPlay i Android Acte.
hyundai_i30_interior_2_black
L’i30 de Nova Generació compta amb les últimes prestacions de seguretat activa que compleixen amb les normes europees de seguretat més exigents: sistema autònom de frenada d’emergència amb avís de col·lisió frontal, control de creuer intel·ligent, detecció d’angle mort, alerta de trànsit del darrere , sistema d’alerta per canvi involuntari de carril, funció d’informació del límit de velocitat i assistència per a llum de carretera. Una novetat en la gamma de Hyundai és el sistema d’alerta d’atenció del conductor (DAA), el que aporta a l’i30 de Nova Generació tots els elements de seguretat activa disponibles per als vehicles de Hyundai Motor i el converteix en el vehicle amb el paquet de seguretat més avançat.
hyundai_i30_fronthyundai_i30_rear
“Hem tingut en compte les necessitats dels clients en la redefinició de la nostra oferta per tal de crear un cotxe per a tothom. Es tracta del nou cotxe popular: accessible, amb un disseny atractiu i molt agradable de conduir “, comenta Jochen Sengpiehl, vicepresident de Màrqueting de Hyundai Motor Europa. “Amb característiques actualitzades d’informació i entreteniment i connectivitat, oferim el que esperen els nadius digitals i els clients moderns”.
“Els nostres dissenyadors s’han impulsat per la passió i l’entusiasme aportant orgull i alegria als propietaris de Hyundai.”, Explica Peter Schreyer, president i director de Disseny de Hyundai Motor Group “Amb l’i30 de nova generació vam presentar la nostra nova graella frontal a forma de cascada que en un futur serà la nova identitat de la marca “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *