1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai rejoveneix el i10 amb un disseny d’aspecte enèrgic i àgil
Hyundai rejoveneix el i10 amb un disseny d’aspecte enèrgic i àgil

Hyundai rejoveneix el i10 amb un disseny d’aspecte enèrgic i àgil

0
0
Hyundai i10
Hyundai i10

Hyundai ha presentat el nou i10, el vehicle més petit de la seva gamma.

Està dissenyat, desenvolupat i fabricat a Europa. Segons la marca la carrosseria reflecteix el seu “esperit jove”, al mateix temps que “garanteix fàcil accessibilitat i comoditat als seus diferents usuaris en les activitats diàries”.

El disseny ofereix contrast entre superfícies suaus i línies definides. En comparació amb el seu predecessor, les proporcions del nou model destaquen per una alçada rebaixada (20 mm) i més amplada (20 mm). Aquestes millores es poden complementar amb llantes d’aliatge de 16 polzades opcionals de nou disseny, el que dóna com a resultat un aspecte enèrgic i àgil.

Disseny “jove”

El model més petit de Hyundai disposa d’àmplia graella frontal i incorpora llums diürnes de led rodones. A la part del darrere, dues línies horitzontals trenquen les superfícies suaus del maleter i acaben en les llums del darrere.

La vista lateral es caracteritza per una línia principal neta i suaument musculosa, que ha estat dissenyada per proporcionar el màxim espai interior.

El i10 es pot personalitzar amb 10 colors diferents.

Disseny interior nou

L’interior del model també s’ha redissenyat amb un aspecte més horitzontal. El gran panell decoratiu del quadre de comandament mostra un patró de niu d’abella en 3D que també es repeteix en els panells de les portes.

Els panells de les portes estan dissenyats per allargar visualment el quadre de comandament i guiar la vista cap als grans compartiments d’emmagatzematge ubicats a les portes.

A més de la guantera, l’equip de disseny del nou model ha integrat un compartiment d’emmagatzematge extra, i obert, sobre la guantera al costat del passatger o passatgera.

El maleter té un volum de 252 litres.

Funcions tecnològiques integrades

Totes les funcions tecnològiques estan integrades en una pantalla tàctil a color de vuit polzades. Un sistema de càrrega sense fils fa que les persones conductores no hagin de preocupar-se que la bateria del seu telèfon s’esgoti durant els viatges de llarga distància.

L’assistent de prevenció de col·lisió frontal utilitza una càmera multifunció per detectar no només automòbils, sinó també vianants. Mentrestant, l’assistent de llums llargues està dissenyat per canviar automàticament entre les llargues i les d’encreuament, així com per proporcionar una il·luminació òptima de la carretera.

Altres equipaments són el control de creuer, el limitador de velocitat, el sistema actiu de manteniment de carril LKA, i el detector de fatiga del conductor o conductora.

Disponible en dos motors

El model està disponible Inici amb dos motors: 1 1.0 MPI de 3 cilindres amb 67 CV i 96 Nm de parell, així com amb un 1.2 MPI de 4 cilindres amb 84 CV i 118 Nm.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *