1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai renova el i20 amb un disseny més intel·ligent i segur
Hyundai renova el i20 amb un disseny més intel·ligent i segur

Hyundai renova el i20 amb un disseny més intel·ligent i segur

0
0

Hyundai ha renovat el i20 que ara compta amb un disseny més “intel·ligent i segur” i un equipament actualitzat.

Pel que fa al disseny exterior té la graella amb amb disseny en cascada i la porta ha estat modificada per poder incorporar la placa de matrícula. També equipa noves llandes d’aliatge de 15 i 16 polzades.

Els conductors i conductores poden triar entre deu colors diferents i de manera opcional equipar el seu vehicle amb un sostre panoràmic.

Modern i connectat

El renovat model inclou millores en connectivitat i tecnologia d’oci com un sistema d’àudio amb pantalla monocrom de cinc polzades. Incorpora la funció mirall o ‘mirroring’ amb un telèfon mòbil a través de les aplicacions Apple CarPlay i Android Act.

El vehicle compta amb el sistema de infoentreteniment de set polzades; aquest integra navegació, multimèdia i connectivitat, compatible amb AppleCarPlay i Android Acte, així com serveis Live Services.

Fàcil de conduir, fàcil d’accelerar

El nou i20 ofereix tres motors de gasolina. El Kappa 1.0 T-GDI, disponible per a tota la gamma i20, compta amb dos rangs de potència. Amb la mecànica de 74kW / 100 CV va associat un canvi manual de cinc velocitats, mentre que la versió més potent, de 88 kW / 120 PS, disposa d’un canvi manual de sis marxes.

El sistema Idle Stop and Go (ISG), que forma part de l’equipament de sèrie en les tres versions del i20, contribueix a reduir el consum de combustible, les emissions de CO2 i a millorar l’eficiència.

Segur i fiable: presentem el Hyundai SmartSense per al i20

Per complir amb els més alts estàndards europeus, el nou i20 inclou els últims assistents de conducció i seguretat activa de l’Hyundai SmartSense. Aquests abasten des del avisador de canvi involuntari de carril fins l’assistent de manteniment de carril, passant per l’assistent per evitar col·lisions frontals en ciutat i carretera, l’alerta d’atenció del conductor i l’assistent de llums llargues.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *