1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai revela el nom del seu nou vehicle elèctric i híbrid: El Ioniq
Hyundai revela el nom del seu nou vehicle elèctric i híbrid: El Ioniq

Hyundai revela el nom del seu nou vehicle elèctric i híbrid: El Ioniq

0
0

Hyundai ha anunciat el nom del vehicle compacte de combustible alternatiu que llançarà el proper 2016: el Hyundai Ioniq. El cotxe estarà disponible en mode elèctric, híbrid endollable gasolina-elèctric o híbrid gasolina-elèctric.

Primera imatge del nou Ioniq (Foto: Hyundai)
Primera imatge del nou Ioniq (Foto: Hyundai)

Segons fonts de la companyia japonesa el Ioniq combina l’eficiència del combustible amb la diversió i un disseny atractiu. “Una barreja única no aconseguida encara per altres vehicles híbrids”.

Woong-Chul Yang, cap de Hyundai Motor R & D Center, va dir: “Hyundai construeix innovació, vehicles de baix consum i respectuosos amb el medi ambient”, i va afegir: “la nostra visió de futur de la mobilitat es basa en donar als nostres clients una varietat d’opcions de potència per adaptar-se al seu estil de vida sense comprometre el disseny o el plaer de la conducció”.

Nom inspirat en elements del propi cotxe

El nom del nou model fa referència als elements de la seva creació. Un ió és un àtom elèctricament carregat, fent referència a la combinació de la intel·ligència del cotxe amb la motorització elèctrica. La segona part del nom fa referència a “l’oferta única que aporta a la gamma Hyundai”. Finalment, la Q està representada en el logotip del cotxe com un gran avanç visual, reconeixent el nou enfocament del model de baixes emissions.

El xassís del Ioniq està optimitzat per oferir un maneig eficient en cadascuna de les seves tres configuracions de potència. En la seva forma completament elèctrica, està alimentat per una bateria de ions de liti “ultra-eficien”t. La versió endollable híbrida combina energia eficient en combustible amb la força de la bateria, obtinguda a través de la càrrega del vehicle amb electricitat. Finalment, l’híbrid utilitza el motor de gasolina i el moviment del cotxe per carregar la bateria de bord.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *