1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai revela la primera imatge del seu SUV elèctric
Hyundai revela la primera imatge del seu SUV elèctric

Hyundai revela la primera imatge del seu SUV elèctric

0
0
Foto: Hyunadi Kona elèctric
Foto: Hyunadi Kona elèctric

Hyundai ha revelat la primera imatge del seu primer SUV elèctric abans de la presentació oficial. El Nou Kona Elèctric reforça el lideratge de la companyia en el segment dels vehicles ecològics. Hyundai serà la primera marca automobilística a Europa que tindrà un SUV totalment elèctric que arribés al mercat en l’estiu de 2018.

El Nou Kona Elèctric comptarà amb dues versions diferents que ofereixen als clients un dels motors elèctrics més potents del mercat amb una autonomia de 470 quilòmetres (objectiu intern sota les regulacions WLTP). A més, els conductors es beneficiaran d’una àmplia gamma de funcions de connectivitat, així com de tecnologies de seguretat activa i assistència per a la conducció.

Fusió de les dues tendències més populars en el mercat

El nou Kona Elèctric permet als clients combinar els dos mons de l’eco-mobilitat i l’estil SUV. Amb aquest llançament, Hyundai és el primer fabricant d’automòbils a Europa a combinar les dues tendències més destacades de la indústria de l’automòbil.

Hyundai està a l’avantguarda de la mobilitat ecològica, ja que ofereix la gamma més àmplia de trens de potència. Hyundai va comercialitzar el primer vehicle de pila de combustible, l’ix35, i recentment va presentar el seu successor, el Nexe. A més, el Ioniq és el primer vehicle del món que ofereix tres sistemes de propulsió elèctrica. El Ioniq Elèctric acaba d’ocupar el primer lloc en el prestigiós ADAC EcoTest 2017.

Es donaran més detalls el 27 de febrer, abans de l’estrena mundial de l’automòbil al Saló de l’Automòbil de Ginebra 2018.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *