Hyundai revoluciona l’experiència de conducció amb la In-Car Streaming de Amazon Music al nou KONA Elèctric

Descobreix la innovadora funció dstreaming en el cotxe amb Amazon Music, ara disponible al nou KONA Elèctric de Hyundai. Els conductors poden gaudir de la seva música preferida sense preocupar-se pels costos addicionals de dades.

Hyundai Motor ha iniciat una nova era en la seva experiència de conducció amb el llançament de la funció pionera de In-Car Streaming amb Amazon Music al Nou KONA Elèctric. Aquesta innovadora característica permet als conductors escoltar la seva música favorita directament des del cotxe, començant amb el Nou KONA Elèctric. Amazon Music es converteix en el primer servei de streaming a participar en aquesta iniciativa, coincidint amb l’expansió contínua d’Amazon Music en l’àmbit de l’entreteniment a l’automòbil.

Els subscriptors d’Amazon Music poden gaudir de la seva música preferida mentre viatgen, sense preocupar-se per càrrecs addicionals de dades, gràcies a la funció de streaming en el cotxe. Aquesta funció es proporciona sense cost addicional de dades durant un període de tres anys de Bluelink, demostrant l’enfocament de Hyundai en la comoditat i la millora de l’experiència de conducció.

Els clients amb subscripció a Amazon Music i una activació vàlida de Bluelink, amb l’aplicació Bluelink vinculada al perfil del conductor i al vehicle, tenen accés a les seves cançons i llistes de reproducció preferides mentre estan en moviment.

Les emocionants novetats no només es limiten al Nou KONA Elèctric. Per als propietaris actuals del KONA ICE/HEV, la funció de streaming de música s’aplicarà retroactivament mitjançant una actualització de programari regular, millorant l’experiència dels propietaris existents.

Més endavant, s’introduiran altres funcionalitats, com ara comandes de veu per seleccionar cançons o artistes específics mitjançant el reconeixement de veu. Aquesta característica de veu reflecteix l’compromís de Hyundai i Amazon Music per integrar l’entreteniment de manera perfecta a l’experiència de conducció, permetent als conductors interactuar amb el servei de manera segura i intuitiva.

Amb aquesta nova experiència musical, el camí per davant promet ser memorable i revolucionar la manera com conductors i passatgers gaudeixen de la música mentre es desplacen.

Total
0
Shares
Anterior
Garatge Plana va organitzar una jornada de proves de vehicles comercials al Celler Perelada

Garatge Plana va organitzar una jornada de proves de vehicles comercials al Celler Perelada

El passat divendres 24 de novembre, Garatge Plana, concessionari oficial

Posterior
OFICIAL: Di Giannantonio ocupa l’última plaça lliure de MotoGP al VR46 Team

OFICIAL: Di Giannantonio ocupa l’última plaça lliure de MotoGP al VR46 Team

L'italià aconsegueix el seu objectiu després d'un final de temporada brillant

També et pot interessar
Total
0
Share