1. Home
  2. Presentacions
  3. HYUNDAI SANTA FE Experiència premium
HYUNDAI SANTA FE  Experiència premium

HYUNDAI SANTA FE Experiència premium

0
0

Text: Daniel Balcells / Fotos i vídeos: Hyundai

El nou Santa Fe connecta visualment amb l’aspecte de la família SUV de Hyundai. Amb una aparença moderna i elegant, llueix dos dels segells d’identitat estètics de la marca: òptiques compostes i graella en cascada.

.

Les seves dimensions se situen ara en 4,77 m de longitud, 1,89 d’amplada i 1,68 d’altura, millorant les cotes interiors d’habitabilitat i capacitat amb un maleter que arriba als 625 litres amb 5 places, 40 més que abans.
Si l’exterior fa gala d’una presència poderosa i una imatge atlètica, l’interior experimenta un notable salt qualitatiu en materials, ajustos i acabats. La percepció tàctil i visual és més refinada i luxosa.

Tres opcions dièsel i una gasolina són les propostes mecàniques de Hyundai per al Santa Fe. Un bloc 2.0 amb dues potències, 150 i 182 CV, o 2.2 CRDi de 197 CV en gasoil; i un motor de gasolina d’2,4 litres i 185 CV.
Els motors poden associar-se a un canvi manual de 6 velocitats, o a la nova transmissió automàtica de 8 relacions, que al propulsor més potent millora entre un 3% i un 4% l’eficiència.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *