1. Home
  2. Actualitat
  3. I ara, el Clio R.S. 220 EDC Trophy
I ara, el Clio R.S. 220 EDC Trophy

I ara, el Clio R.S. 220 EDC Trophy

0
0

Renault ha presentat al Saló de Ginebra el Clio R.S. 220 EDC Trophy, un vehicle d’altes prestacions evolució del Clio R.S. que va ser presentat el 2005.

Clio RS 220 EDC

L’exterior d’aquest vehicle destaca per un nou i emblemàtic color de carrosseria Gel Nacrat amb vernís mat (opcional i que es combina amb el sostre negre brillant) que se suma al Blanc Glacera, al Negre Profund, al Vermell Desig i el Groc Sirius. Les llandes de 18 polzades Radical reben un tractament diamantat negre. El xassís que utilitza aquest Clio és més baix (2 centímetres al davant i 1 en la part posterior) i més rígid.

La identitat d’aquesta versió també queda expressada en múltiples detalls a l’interior.

El Clio R.S. 220 EDC Trophy equipa el motor 1.6 turbo de gasolina de 4 cilindres,  que dóna 220 CV i va associat a una transmissió EDC millorada, amb la qual els canvis de marxa són fins a un 30% més ràpids. Respecte al del seu antecessor, aquest propulsor té un 10% més de potencia gràcies a una nova cartografia, la mida superior del turbo, el circuit d’admissió que redueix les pèrdues de càrrega i un escapament revisat per admetre el catalitzador Euro 6.

El Clio R.S. 220 EDC Trophy es comercialitzarà a partir de principis del mes de juny.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *