1. Home
  2. Cotxes
  3. I ara, el Talisman Sport Tourer
I ara, el Talisman Sport Tourer

I ara, el Talisman Sport Tourer

0
0

Renault ha presentat el Talisman Sport Tourer, la versió familiar del Talisman.

Sport Tourer

Amb unes dimensions idèntiques que les de la berlina (4,86 m de longitud, 1,87 m d’ample, 1,46 m d’alt i una distància entre eixos de 2,81 m), el Renault Talisman Sport Tourer presenta una línia dinàmica, un perfil estilitzat i una cintura de carrosseria elevada.

De forma inèdita en aquest segment de vehicles, el Talisman Sport Tourer equipa el sistema 4Control i l’amortiment pilotat. A més, també hi trobem la tecnologia Multi-Sense que permet escollir entre cinc modes de conducció; confort, sport, neutre, eco i “perso”.

Sport Tourer2Aquest vehicle estarà disponible amb 5 motors, els gasolina Energy TCe150 i Energy TCe 200 tots dos equipats amb la caixa de canvis automàtica EDC de doble embragatge de 7 velocitats i els propulsors dièsel Energy dCi 110 associat a la caixa de canvis manual de 6 velocitats, Energy dCi 130 disponible amb la caixa de canvis manual de 6 relacions o l’automàtica EDC de doble embragatge de 6 velocitats i Energy dCi 160, dotat amb dos turbos, exclusivament acoblat a la caixa EDC de doble embragatge de 6 velocitats.

A més, també hi hauran múltiples sistemes de seguretat activa, passiva i de infoentreteniment

El Renault Talisman Sport Tourer, que estarà disponible en quatre nivells d’equipament, es posarà a la venda durant el primer semestre de 2016.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *