I Clàssic Alt Empordà

Aquest dissabte 4 de setembre és celebrarà a la població de Palau Saverdera de l’Alt Empordà, la segona prova de l’Off Road Clàssic Cup. Un total de 40 vehicles inscrits participaran a la prova de regularitat sobre terra. L’organitzacio ha previst un recorregut d’uns 120 km amb vuit zones de regularitat.

Entre els inscrits figuren Pere Serrat –Abel Casàs amb un Fiat Panda 4×4 (Pere Serrat és l’actual guanyador de la categoria clàssic del Dakar 2021). També hi hauran els locals i campions del Off Road Clàssic Cup del 2020 Rafa Ortiz – Eric Michelet amb un Seat Panda, Xavier Piña – Sergi Giralt amb el seu Toyota J8 A 21 que participen per posar-se a punt per la gran prova africana del Dakar 2022. Cal dir que Sergi Giralt és un dels copilots amb mes experiència en el món de la regularitat, campió d’Europa el 2018, entre molts altres resultats i campionats tant com a pilot i copilot.

També destaca l’equip de l’escuderia Match Juanjo Marrero – Cristian Gascon, guanyadors de la primera prova el passat mes de maig a Begur. La prova també puntua per al Trofeu Panda Race amb un total de 14 equips inscrits i la categoria iniciació amb 16 inscrits. També hi haurà la presència en categoria de Motos de l’equip format per Antoni Verdaguer, tot un especialista en proves de regularitat.

El recorregut es publicarà el dissabte dia 4 a les 8:00 h a través de la web. https://www.classicsrentservices.com/ca/off-road-classic-cup/i-classic-sprint-alt-emporda/

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Torna Expocasió Girona els dies 17, 18 i 19 de setembre a Fornells de la Selva

Torna Expocasió Girona els dies 17, 18 i 19 de setembre a Fornells de la Selva

Aquest any també hi haurà una àmplia gamma de vehicles híbrids i elèctrics Els

Posterior
Més de 500 unitats del MG EHS híbrid endollable arribaran a Espanya a partir del 10 de setembre

Més de 500 unitats del MG EHS híbrid endollable arribaran a Espanya a partir del 10 de setembre

Espanya es prepara per rebre la major flota de vehicles MG que s’ha vist

També et pot interessar
Total
0
Share