1. Home
  2. Actualitat
  3. I Clàssic Esprint Vila de Pals
I Clàssic Esprint Vila de Pals

I Clàssic Esprint Vila de Pals

0
0

El passat dissabte dia 24 de novembre es va celebrar l’última prova del provincial de terra de regularitat a Pals. Amb una participació de 22 vehicles. A les 9.00h es reunien tots els participants al pavelló esportiu on es feien les verificacions administratives tècniques i podien gaudir d’un esmorzar amb xocolata i coca per a tots els participants. Un cop fet el brífing, a les 11.00 h, es donava la sortida del primer vehicle. Val a dir que com a vehicle 0 l’organització comptava amb la presència dels locals J.M Servià-Fina Roman, un equip amb molta experiència en el món dels raids i que no varen voler perdre l’oportunitat de col·laborar en la prova local.

La gran absència va ser l’equip gironí format per Marc Mates- Enric Cabruja, líders del campionat, gairebé tota la temporada i que no varen poder prendre la sortida a causa d’una avaria mecànica quan estaven de camí a Pals. Un recorregut de 100 km, dividit en 14 trams de regularitat, va ser del agrat dels participants, tot i el mal estat d’alguns trams a causa de les pluges de la setmana anterior. El primer tram, el més complicat de tots, és el que va decidir la prova. El Clàssic Esprint el va dominar a partir del 2n tram l’equip format per Luís Marin-Carlos Ferron amb Mitsubishi Montero, que es varen adjudicar la prova i també la classe Navegació, seguit de Joan Lucas Compte-Susanna Cifuentes de Póo amb VW Golf GTi i Jordi Serrat-Víctor D’croz amb Jeep. Jordi Garriga-Carla Garriga es varen adjudicar la categoria Aprenent, seguits de Pere Sabaters-Josep Sabaters amb Seat Marbella i Xavier Rovirola- Maria Teresa Carbonell amb Mitsubishi Pajero.

L’equip guanyador de la primera edició del provincial de terra ha estat Jordi Garriga-Carla Garriga amb el seu Citroën Saxo, on també s’han imposat en la categoria Aprenent. 2n classificat va ser l’equip format per Albert Gabander-Miquel Gabander amb Suzuki Vitara i també guanyadors de la categoria Navegació. Tercers classificats: Joan Lucas-Susanna Cifuentes amb VW Golf GTi. La primera edició del provincial de terra ha tingut un total de quatre proves. Un campionat que el 2019 anirà a més.

L’organització vol donar les gràcies a l’ajuntament de Pals, Orbita Gironina, KH-7, Euro parts 4×4, Supermercats Jodofi, Sonomax, Associació de comerciants de Pals, Bar Xarrup i Old School Drivers per la seva col·laboració.
https://www.mirally.es/Races/Results/1119?s=0
https://classicsrentservices.wordpress.com/…/i-provincial-…/  

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *