I CLÀSSIC LA SELVA

El Ral·li la Selva va ser tot un referent a les comarques gironines des de l’any 1987 fins l’any 1991, organitzat per l’Escuderia la Selva. Les tres primeres edicions foren puntuables per el campionat Provincial de Girona de Ral·lis i el Trofeu GR.R, i les dues últimes per el campionat de Catalunya de l’especialitat.

El 1987, 1988 i 1991 van ser guanyades pel pilot local Rafel Martorell acompanyat per Gracia Bou i Jordi Ros. El 1989 i 1990 per l’equip de l’Escuderia Costa Brava Josep Alsina amb Renault 5 GT Turbo acompanyat per Josep M Ferrer i Enric Poyano.

El pròxim 3 de setembre la població de Santa Coloma de Farners es tornarà a sentir soroll de motor. Aquesta vegada, i en format de regularitat, es durà a terme el I Clàssic la Selva, 4a prova puntuable per la Copa Gironina de Regularitat, organitzada per Clàssics Rent Services amb la col·laboració de l’Escuderia la Selva i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

La prova recorrerà els trams mítics de la comarca de la Selva i les Guilleries i, com a novetat, hi haurà un tram espectacle, on els participants podran gaudir tres vegades del circuit, una d’elles nocturna. Durant tot el dia hi haurà exhibició d’Speed Car Show i de vehicles de ràdio control a través de l’Associació DRIFT CAT R.C. 

Per a més informació: https://www.classicsrentservices.com/ca/copa-gironina-de-regularitat/i-classic-la-selva/

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nissan electrifica Estocolm amb les primeres proves dinàmiques de l’Ariya i del nou Qashqai E-POWER

Nissan electrifica Estocolm amb les primeres proves dinàmiques de l’Ariya i del nou Qashqai E-POWER

Després de l’anunci fet el març per Nissan a Europa de l’arribada de

Posterior
MG ZS Gasolina: Proposta intel·ligent

MG ZS Gasolina: Proposta intel·ligent

El disseny d’aquest SUV del segment B, de caire marcadament urbà, es distingeix

També et pot interessar
Total
0
Share