1. Home
  2. Actualitat
  3. I Clàssic Pla de l’Estany
I Clàssic Pla de l’Estany

I Clàssic Pla de l’Estany

0
0

El pròxim dia 11 de novembre se celebra l’última prova de la copa gironina de regularitat a la població de Cornellà del Terri. El I Clàssic PLA DE L’ESTANY es realitza amb la col·laboració dels Amics Clàssics Vall del Terri i l’Ajuntament de Cornellà. Una prova preparada amb molta il·lusió, amb un format d’uns 200 km dividit en dues seccions.
Com a novetat neix la Ruta Iniciació, que són equips que no tenen cap experiència en proves de regularitat i que només seguiran el road bokk sense entrar a la classificació. A hores d’ara l’organitzacio ja compta amb uns 40 inscrits, a falta de tancar les inscripcions el dimecres dia 8 de novembre a les 21.00 h. Com a principals inscrits podem trobar a l’equip, ja matemàticament guanyador de la copa, Marcel·lí Martí – Carles Datzira amb VW Golf GTI, els germans Aymerich amb Seat 127 i Joan Sastre i Pere Pla que opten a la segona posició del campionat.
Cal esmentar en la categoria A la presència de Basart – Basart amb el seu impecable Volvo, Fornes – Fornes amb Seat 600, ja guanyadors de la classe des de la volta Cales de l’Empordà i Edu Platero-Edgar Platero en tercera posició. En la classe B, Joan Sastre opta a la primera posició si Ferran Aymerich no participa en la Prova. Com a Cotxe 0 tindrem a Josep Genoher – Quim Alsina, l’equip de l’escuderia Costa Brava que ens farà recordar la dècada dels anys 80 com un dels equips gironins més ràpid del campionat provincial de rallyes.
S’espera que sigui un rallye de final de temporada apassionant.

flayer pla estany .33

Joan Sastre tour.02

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *