III Clàssic Sprint Pla de l’Estany

El dissabte 10 de setembre es celebra la III edició del Clàssic Sprint Pla de l’Estany, puntuable per l’Off Road Clàssic Cup, campionat de regularitat sobre terra.


Cornellà del Terri serà la base de la prova. Un total de 50 equips prendran la sortida a les 11.00 h del matí des de la plaça 1 de maig. L’organització ha preparat un recorregut d’uns 150 km dividits en 2 seccions i 9 zones de regularitat. Els dobles campions de l’Off Road Clàssic Cup de les temporades 2020/2021, Rafa Ortiz –Erik Michelet amb Toyota HJ61, surten com a favorits de la prova, Juanjo Marrero – Cristian Gascon amb VW Golf Gti, Jokin Mendiburu- Ferran Soles amb Nissan Micra, guanyadors de la última prova el mes de juny, o Ramon Vidal – Roser Morera amb Suzuki Santana, també son alguns dels equips a tenir en compte.


Cal destacar la participació de l’equip Dakarià que participarà en l’edició del 2023 al Dakar clàssic., format per Lluís Pedrals i el jove Jan Rosa amb el Nissan Patrol Fanta Limón. Lluís Pedrals ja ha participat en dues ocasions en moto i el passat any amb cotxe. Per Jan Rosa serà la seva primera participació, un dels copilots més joves i amb un palmarès impecable on participa habitualment al campionat de Catalunya de regularitat súper sport amb el seu pare i el mes vinent té previst participar en el Rally de Portugal Històric juntament amb Kini Muntada amb un Porsche 911 i al Legend Sant Marino amb Xavier Piña amb un Lancia 037.


A la categoria Iniciació hi participaran 18 equips. Kim Sala – Gil Tarabal amb Mitsubishi Montero juntament amb Albert Puig – Jordi Verdaguer amb Seat Marbella, son alguns dels equips favorits. Pel que fa al Trofeu Panda Race, on només es pot participar amb models de la marca Seat o Fiat Panda, hi ha 15 vehicles inscrits. Abel Casas – Patrícia Castaño juntament amb Marta Forn – Raimon Pons, son alguns dels equips favorits.


En la categoria de motos hi participaran tres equips de molt nivell, com Antoni Verdaguer, guanyador de la passada temporada, o Xavier Tibau, gran expert en proves de regularitat en moto.


El recorregut es publicarà el dissabte a les vuit del matí.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Mercedes-Benz GLC: Més dinàmic, potent i electrificat en totes les seves versions

Nou Mercedes-Benz GLC: Més dinàmic, potent i electrificat en totes les seves versions

Gràcies a l’elevada autonomia elèctrica és possible recórrer la majoria

Posterior
Rendiment híbrid, emoció i sofisticació en el nou Honda Civic e:HEV

Rendiment híbrid, emoció i sofisticació en el nou Honda Civic e:HEV

Els enginyers d’Honda, basats en la filosofia de desenvolupament de crear

També et pot interessar
Total
0
Share