1. Home
  2. Actualitat
  3. Iberdrola i Renault signen un acord per impulsar la implantació de la mobilitat elèctrica
Iberdrola i Renault signen un acord per impulsar la implantació de la mobilitat elèctrica

Iberdrola i Renault signen un acord per impulsar la implantació de la mobilitat elèctrica

0
0

Iberdrola i Renault han signat un acord per impulsar la implantació de la mobilitat elèctrica a l’Estat Espanyol.

Luís Valero (Renault) i Raquel Blanco (Iberdrola).
Luís Valero (Renault) i Raquel Blanco (Iberdrola).

L’acord, que tindrà una vigència inicial d’un any i serà prorrogable per períodes anuals, estableix un marc de col·laboració que preveu, entre altres aspectes, la recomanació creuada dels productes i serveis que, al voltant de la mobilitat elèctrica, ofereixen a dia d’avui les dues empreses.

D’aquesta manera, Iberdrola es compromet a recomanar els vehicles elèctrics de Renault, mentre que el fabricant de cotxes farà el mateix amb els productes de recàrrega de la companyia elèctrica, inclosa l’Energia Verda Iberdrola, procedent 100% de fonts renovables.

Accions de promoció conjunta

Segons el conveni, les companyies també obriran vies de col·laboració per desenvolupar accions de promoció conjuntes, dur a terme projectes d’innovació relacionats amb la mobilitat elèctrica i intercanviar informació que afavoreixi la penetració d’aquest tipus de cotxes al mercat i garanteixi la correcta compatibilitat entre els vehicles elèctrics de Renault i les solucions de recàrrega d’Iberdrola.

En virtut dels termes de l’acord, la companyia elèctrica podrà encarregar-se de la prestació de serveis de recàrrega per a vehicles elèctrics en habitatges i empreses per a clients de Renault, així com a les seves seus i concessionaris. A més, ambdues col·laboraran en projectes de recàrrega en àmbits públics per als usuaris dels vehicles elèctrics comercialitzats per la companyia automobilística.

Entrades relacionades

Una iniciativa anima als joves europeus a pensar sobre la mobilitat sostenible (26-10-2015)

Les congestions fan perdre 5.500 milions d’euros i 420 milions d’hores als conductors espanyols (18-10-2015)

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *