1. Home
  2. Actualitat
  3. Ibrahimovic protagonista de la nova campanya de Volvo

Ibrahimovic protagonista de la nova campanya de Volvo

0
0

Just abans que comenci l’Eurocopa, Volvo Cars i l’estrella del futbol Zlatan Ibrahimovic han tornat a “fer equip” en el llançament del nou Volvo V90 i la seva campanya publicitària.

En ella, l’exdavanter del Paris Saint-Germain, conductor i entusiasta de Volvo des de fa temps, recorda el camí que l’ha portat des de la seva humil infància a Malmö, en un dels barris més conflictius de Suècia, a convertir-se en un estel l’esport internacional.

“Estic encantat de tornar a treballar amb Volvo Cars. He vist els nous vehicles, els he conduït i els he provat. Em semblen fantàstics. Volvo, igual que jo, ha seguit el seu propi camí i s’ha atrevit a pensar de forma diferent. La campanya que vam fer fa un parell d’anys era molt bona, però aquesta vegada és Made by Zlatan “afirma Zlatan Ibrahimovic.

“És un elogi a la independència de pensament, al poder que resideix en la capacitat de pensar de forma diferent. Hi ha moltes similituds entre el recorregut de Zlatan i el de Volvo. Si estem on estem, no és per precisament per haver fet el mateix que tothom “, explica Anders Gustafsson, vicepresident sènior d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica del grup Volvo Car.

Zlatan i Volvo ja van col·laborar

Volvo Cars i Zlatan ja van col·laborar en una campanya de màrqueting en 2014, en la qual l’enigmàtic futbolista recitava la lletra de l’himne nacional suec mentre caçava en els remots boscos del seu país.

Hereu de la indiscutible experiència de Volvo Cars en el segment dels Station Wagon, el nou V90 marca una nova fita entre els station wagon premium per la seva estètica, materials i acabat, però mantenint intacta la naturalesa pràctica d’un autèntic vehicle familiar. El Volvo V90 ofereix un complet equipament de sèrie, des del sistema de Detecció d’animals de grans dimensions fins a la segona generació de Pilot Assist, una funció de conducció semiautònoma.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *