1. Home
  2. Actualitat
  3. II Clàssic Pla de l’Estany “Cornellà del Terri”
II Clàssic Pla de l’Estany “Cornellà del Terri”

II Clàssic Pla de l’Estany “Cornellà del Terri”

0
0

El passat 10 de març es va celebrar la II CLÀSSIC PLA DE L’ESTANY ” CORNELLÀ DEL TERRI ” segona prova de la Copa gironina de regularitat amb un total de 55 participants es donava cita a Cornellà del Terri on l’organització havia preparat un recorregut d’uns 200 km. Dividit en set trams, després de realitzar les verificacions a les 16: 30h de la tarda es donava el tret de sortida. Com a principals inscrits hi sortien Joan Sastre – Xevi Font Mini Cooper, Marcel-lí Martí – Carles Datzira VW Golf GTI, José Luís Álvarez – Clàudia Álvarez VW Golf GTI i Enric Cabruja – Enric Cabruja Jr Mini 1000 de luxe. La prova la van començar dominant la família Cabruja fins al segon tram, on es realitzava un descans a Olot al pavelló firal on s’organitzava la festa del motor “40 anys del programa radiofònic Cilindrada” capitanejat per Jordi Sellas i tot el seu equip de l’època, amb una exposició de vehicles de competició i molts pilots de l’època com Salvador Servià, Agustí Boix, Francesc Gutiérrez, la família Jubanteny, etc. A continuació seguia la prova amb dos trams més fins a Cornella del Terri, on s’oferia un berenar als participants, i aquí és on començava la prova de veritat, amb tres trams i molta navegació. La sorpresa de la prova va ser per a Jordi Lanosa – Romà Pont amb Mini 1000 que es van adjudicar la victòria final de la prova, un equip amb poques carreres a l’esquena, seguit de la família Cabruja amb Mini de luxe que ja van guanyar la primera prova a Tossa i són líders provisionals del campionat, seguit d’Oriol Aymerich – Eduard Aymerich amb Toyota Supra que en la seva segona prova van aconseguir la tercera posició i el millor temps en la quarta especial de la prova. Mala sort per a José Luís Álvarez que perdia molt temps en el penúltim tram i Marcel-lí Martí tampoc tenien la sort de cares en aquesta prova o Joan sastre que van lluitar fins a l’últim moment recuperant posicions.

Pel que fa a les classes, la Classe A, victòria de Carles Basart – Carles Basart Jr amb el seu preciós Volvo. Classe B se la va adjudicar Jorge Lanosa – Romà Pont Mini 1000 i la Classe C els Aymerich Toyota Supra. La Copa petits tot darrera, victòria d’Andreu Ferrer – Pep Pla Seat 133, el Trofeu iniciació era per a Germán Iglesias -Irene Ascaino Bmw E.30 i la Classe femenina va ser per a les simpàtiques

VW Golf GTI. Cal destacar que van marcar un segon millor temps en la tercera especial. Com sempre, la prova acaba amb un sopar i lliurament de premis als participants i com a premi especial a totes les dones participants i de l’organització se’ls va oferir un petit obsequi detall de Clàssics Vall del Terri coincidint amb el Dia de la Dona.

Text: C.R.S.

Fotos: Old School Drivers, Anna Bassart i Isabel Contreras.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *