II Clàssic Sprint La Selva

Amb la celebració del II Clàssic Sprint La Selva, el passat cap de setmana, es va donar per finalitzada la temporada de l’Off-Road Clàssic Cup d’enguany, formada per tres proves a la província de Girona.

La prova amb base a Sta. Coloma de Farners va acollir un total de 45 equips. L’organització va preparar un recorregut d’uns 150 km i vuit zones de regularitat per la comarca de La Selva. Recorrent alguns dels trams mítics com el Sobirà, Sant Pere del Bosch, Grions o la Creu de Lloret. A les deu del matí es donava el tret de sortida. Havia molta expectació perquè es decidia la classificació final del campionat. La prova la va començar encapçalant l’equip gironí format per Jokin Mendiburu-Ferran Soles amb Nissan Micra, un equip que amb només una temporada sobre terra han fet una gran evolució. Durant tota la jornada els resultats varen estar molt ajustats entre la parella de Roses Rafa Ortiz-Eric Michelet, Ramon Vidal – Roser Morera i Juanjo Marrero – Cristian Gascon, disputant les primeres posicions. Els reapareguts Jordi Sellares-Julia Sellares i Xavier Foix també varen estar durant tot el dia al top ten de la classificació.

La victòria final va acabar en mans de Ramon Vidal i Roser Morera amb un Suzuki Santana.

Cal dir que Ramon Vidal va ser campió de Catalunya de Rallyes de Terra els anys 1992, 1993 i 1994 en format velocitat. Aquesta vegada acompanyat per Roser Morera, que en poc temps ha esdevingut una de les copilots de regularitat de referència a casa nostra.

En l’apartat de la categoria Iniciació la victòria final va ser per Marta Forn – Raimon Pons amb un Fiat Panda 4X4 Sisley. El trofeu Panda Race se’l van endur l’equip de l’escuderia Martch format per Jordi Sellares – Júlia Sellarés. Destacar la victòria en solitari d’Antoni Verdaguer amb moto, que no va tenir la prova de cares, ja que alguns errors de navegació va fer que no estigués a les posicions top de la general.