1. Home
  2. Actualitat
  3. II Provincial de Terra 2019
II Provincial de Terra 2019

II Provincial de Terra 2019

0
0

Begur donarà el tret de sortida del II Provincial de Terra 2019. Aquest any tindrà un format de 5 proves, totes per les zones de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès i la Selva. Totes les proves seran d’uns 100 km aproximadament amb un format lineal o bucle.

La regularitat sobre terra és una especialitat poc coneguda a casa nostra. L’any passat es va fer una prova pilot de 4 proves i va ser de l’agrat dels participants. En aquest tipus de proves poden participar tota classe de vehicles, siguin turismes o 4×4. Per la present edició, dins el campionat, hi haurà el Trofeu Panda Race on només hi poden participar vehicles Seat o Fiat Panda 4×2 o 4×4, ideals per iniciar-se en aquesta especialitat. També s’ha introduït la categoria 4×4 i igual que la passada edició, la categoria Iniciació per els més novells.
Cal dir que a una setmana de la primera prova ja hi han 35 vehicles inscrits, gairebé el doble de la passada edició.
Jordi Garriga – Carla Garriga, els actuals campions, tornen a repetir aquest any però amb un nou vehicle, més preparat, i també hi podem trobar equips del món dels 
rallyes de regularitat d’asfalt que volen provar sort a la terra com per exemple, Carles Bracons – Miquel Silva amb un Seat Panda 4×4 o el campió de la Copa Gironina 2018, Jorge Lanosa – Agustí López també amb un Fiat Panda. Equips experimentats en aquest tipus de proves en l’àmbit nacional com Joan Donatiu, Joan Lucas, Víctor D’croz o Jordi Serrat. també es deixaran veure durant tota la temporada.
El pròxim dia 16 de febrer es realitzarà a Begur el III Clàssic Baix Empordà.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *