1. Home
  2. Actualitat
  3. II Ral·li Ripollès Clàssic
II Ral·li Ripollès Clàssic

II Ral·li Ripollès Clàssic

0
0

La quarta edició de la Copa Gironina de regularitat es celebrarà a la població de Ripoll demà dissabte dia 28 de setembre, on la organització ha preparat un recorregut per la comarca del Ripollès amb un total de 300 km i 181 km de regularitat.
Amb una participació de 65 inscrits, alguns dels millors especialistes de regularitat. La prova comença avui amb les verificacions administratives opcionals a la plaça del Monestir de Ripoll a partir de les 18.00 fins a les 20:00 h a la sala Abad Santjust on hi haurà la base de la prova.
A partir de les 9:00 h fins a les 11:00 h es faran les verificacions administratives i tècniques i a les 12:00 h es donarà el tret de sortida de la prova on a les 16:30 h tornaran a fer un reagrupament de 45 minuts i a les 20.00 h tindrà lloc l’arribada del primer participant. El recorregut es publicarà el dissabte a les 9:00 h.
Com a principals candidats a la victòria surten Bracons –Silva amb Peugeot 205 GTI, guanyador de la passada edició, Lanosa – López amb Mini 1000 de luxe, guanyador de la copa gironina l’any 2018, l’equip andorrà Álvarez – Álvarez amb VW Golf Gti, líders provisionals de la copa gironina 2019, i també molts equips locals com Corbatera – Requena amb VW Golf gti, Orriols – Munell o Vives – Sumalla amb Renault 5 GT turbo on estan fent una gran temporada.
La prova també és puntuable per al trofeu iniciació de regularitat on López Escudero -López del Barrio, Víctor Ascensió – D’Aro són els grans favorits de la prova.
Pel que fa a la copa Petits tot darrere hi pot haver un bon frec a frec entre Joan Baptista – Erik Farrés, Jaume Casals – Xavier Font o Josep Fornes – Oriol Fornes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *