1. Home
  2. Actualitat
  3. III CLÀSSIC BAIX EMPORDÀ
III CLÀSSIC BAIX EMPORDÀ

III CLÀSSIC BAIX EMPORDÀ

0
0

Begur inaugurava la primera prova del provincial de terra de les cinc previstes aquest 2019. A les 9:30 h els equips participants es reunien a pneumàtics i grues Palafrugell, on es realitzaven les verificacions administratives i tècniques. Tot seguit pujaven cap a Begur, al parc tancat la Vinya, on es reunien tots els vehicles. A les 11:30 h es donava el tret de sortida, on els trenta-set inscrits havien de realitzar un total de 7 trams de regularitat amb un total d’uns 90 km, tot sobre pistes de terra. Com a favorits sortien Jordi Garriga-Carla Garriga amb Suzuki Vitara, Carles Bracons-Àngel Silva amb Fiat Panda 4×4, Gabander-Gabander amb Suzuki Vitara. Cal destacar la nova incorporació del trofeu Panda Race TPR on només hi podien participar vehicles de la marca Seat o Fiat Panda, el qual va tenir 15 vehicles inscrits.
Carles Bracons-Àngel Silva varen ser els clars dominadors de la prova des del principi, adjudicant-se tots els scratx. La segona posició va ser per Ricard Ferron-Carles Ferron amb Mitchubishi Montero i Pere Sabates-Josep Sabates amb Seat Marbella van quedar tercers. Molt bona actuació de Jorge Lanosa-Roma Pont que provaven sort a la terra amb un Fiat Panda 4×4. Cal dir que són els actuals campions de la Copa Gironina de Regularitat 2018. En l’apartat iniciació els guanyadors varen ser Jordi Caula-Cristina Lloret i el trofeu Panda Race va ser per Carles Bracons-Àngel Silva.

El final de prova va ser a Aiguablava, un dels llocs mítics de la Costa Brava, on es va fer el dinar i el repartiment de premis.
Un recorregut del agrat de tots els participants i que el varen seguir un nombrós públic.
La pròxima prova serà el dia 6 d’abril a Bellcaire d’Empordà.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *