1. Home
  2. Actualitat
  3. III Clàssic Sprint La Selva
III Clàssic Sprint La Selva

III Clàssic Sprint La Selva

0
0

Més de 60 inscrits al III Clàssic Sprint La Selva, que es celebrarà aquest dissabte 4 de juny a la població d’Arbúcies. És la segona prova puntuable de l’Off Road – Clàssic Cup de les quatre programades aquest 2022.

Cinc equips dakarians formaran part de la caravana. Fina Roman, aquesta vegada acompanyada de Josep Maria Servia, amb un Fiat Panda 4×4 de l’equip Hola Desert. Xavier Piña, gran protagonista del passat Dakar Clàssic, participa amb Jan Rosa, la gran promesa dels copilots de jove generació amb el Toyota HDJ80. Carles Santollalla – Aran Sol, els quals varen realitzar un Dakar impecable, també hi seran presents amb el seu Toyota HDJ80. Lluís Pedrals – Pere Vilardell amb el famós Nissan Patrol Fanta Limón o l’equip Pedrega Team en la categoria de camions, que tan bon resultat varen fer en la categoria clàssic, copilotat per Xavier Ribàs, també participaran en aquesta edició. Cal destacar la participació del PEGASO 7222, el qual Salvador Cañellas i Domènec Ferran varen participar en el Paris Dakar el 1986 finalitzant tercers i primers a la categoria de menys de 10 tonelades. El dia 4 de juny tornarà de nou a la competició al III Clàssic Sprint la Selva, aquesta vegada de la mà de Bautista Urbano Sancho – Xus Pando, que el volen posar a punt de cares al Dakar Clàssic 2023.

Com a equips habituals al campionat hi haurà l’equip guanyador de les dues últimes temporades, format per Rafa Ortiz – Eric Michelet. Juanjo Marrero – Cristian Gascon, el guanyador de la primera prova el febrer a Begur. Un altre veterà en aquest tipus de proves, Víctor D’croz -Marí Carme Ferrat o Ramon Franquesa, guanyador de vàries Spain Clàssic Raid acompanyat per Juli Planàs també participaran en aquest rallye.

L’organització ha preparat un recorregut format per un total de 175 km i 75 km de regularitat dividits en 9 zones i una mitja part a l’estació de servei Repsol de Vidreres. A les 12:00 sortirà el primer vehicle del pati de les escoles d’Arbucies i està previst que arribi el primer vehicle a les 19:00 h. El recorregut es publicarà el dissabte dia 4 a les 8:00 h del matí.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *