Home Actualitat III Criterium Nocturn Tossa Costa Brava “Memorial J.M Taberner”
III Criterium Nocturn Tossa Costa Brava “Memorial J.M Taberner”

III Criterium Nocturn Tossa Costa Brava “Memorial J.M Taberner”

0
1

El passat dissabte 26 de gener es donava el tret de sortida de la 1a prova de la Copa Gironina de Regularitat. 61 equips es reunien a la població marinera de Tossa de Mar a partir de les 11h per tal de realitzar les verificacions administratives i tècniques. Amb un dia radiant, a les 14:40h es feia un minut de silenci en homenatge, junt amb els participants, col·laboradors i família, al fundador de la prova J.M Taberner. D.E.P.
A les 15.00 h es donava la sortida al primer participant. 200 km i 8 trams de regularitat per les comarques de la Selva, Gironès i les Guilleries amb una mitja part a Bon Àrea d’Arbúcies. Amb la col·laboració del club clàssics Montseny Guilleries, que varen fer una feina impecable, els participants varen poder gaudir d’un refrigeri per recuperar forces per la segona i dura secció, la qual era totalment nocturna, amb moltes humitats, realitzant els mítics trams de coll de RabellGrions o Sant Grau.
La prova la va començar dominant l’equip andorrà format per en Josep Maria Álvarez – Clàudia Álvareamb un VW Golf GTi Mki que es varen imposar en 6 dels 8 trams, Carles Bracons – Miquel Àngel Silva amb un Fiat Uno Turbo, realitzant una prova molt regular, varen assolir la 2a posició seguits de Santiago Salto – Maria Herrero amb un Seat 124 que varen acabar en 3a posició. Josep Morlans – Òscar Quiles i Carles Miró – Ivan Mat varen quedar en quarta i cinquena posició respectivament.

Altres guanyadors varen ser:
Classe E: Jordi Garriga – Carla Garriga amb un Seat 127 Abarth.
Classe F: Jordi Brunet – Lidia Roman amb un Seat 1430
Classe G: Santiago Salto – Maria Herrero amb un Seat 124
Classe H: Josep Maria Álvarez – Clàudia Álvarez amb un VW Golf Gti Mki
Classe I: Carles Bracons – Miquel Àngel Silva amb un Fiat Uno Turbo
Classe Iniciació: Albert Canal – Josep Maria Cortes amb un Peugeot 106 Rallye

Comment(1)

  1. N’hi ha una errada. Els guanyadors de la categoría Iniciació van ser Victor Asensio i Jose De Haro, amb un Seat Ibiza 1500 de 1991.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *