1. Home
  2. Actualitat
  3. III Criterium Nocturn Tossa Costa Brava “Memorial J.M Taberner”
III Criterium Nocturn Tossa Costa Brava “Memorial J.M Taberner”

III Criterium Nocturn Tossa Costa Brava “Memorial J.M Taberner”

0
1

El passat dissabte 26 de gener es donava el tret de sortida de la 1a prova de la Copa Gironina de Regularitat. 61 equips es reunien a la població marinera de Tossa de Mar a partir de les 11h per tal de realitzar les verificacions administratives i tècniques. Amb un dia radiant, a les 14:40h es feia un minut de silenci en homenatge, junt amb els participants, col·laboradors i família, al fundador de la prova J.M Taberner. D.E.P.
A les 15.00 h es donava la sortida al primer participant. 200 km i 8 trams de regularitat per les comarques de la Selva, Gironès i les Guilleries amb una mitja part a Bon Àrea d’Arbúcies. Amb la col·laboració del club clàssics Montseny Guilleries, que varen fer una feina impecable, els participants varen poder gaudir d’un refrigeri per recuperar forces per la segona i dura secció, la qual era totalment nocturna, amb moltes humitats, realitzant els mítics trams de coll de RabellGrions o Sant Grau.
La prova la va començar dominant l’equip andorrà format per en Josep Maria Álvarez – Clàudia Álvareamb un VW Golf GTi Mki que es varen imposar en 6 dels 8 trams, Carles Bracons – Miquel Àngel Silva amb un Fiat Uno Turbo, realitzant una prova molt regular, varen assolir la 2a posició seguits de Santiago Salto – Maria Herrero amb un Seat 124 que varen acabar en 3a posició. Josep Morlans – Òscar Quiles i Carles Miró – Ivan Mat varen quedar en quarta i cinquena posició respectivament.

Altres guanyadors varen ser:
Classe E: Jordi Garriga – Carla Garriga amb un Seat 127 Abarth.
Classe F: Jordi Brunet – Lidia Roman amb un Seat 1430
Classe G: Santiago Salto – Maria Herrero amb un Seat 124
Classe H: Josep Maria Álvarez – Clàudia Álvarez amb un VW Golf Gti Mki
Classe I: Carles Bracons – Miquel Àngel Silva amb un Fiat Uno Turbo
Classe Iniciació: Albert Canal – Josep Maria Cortes amb un Peugeot 106 Rallye

Comment(1)

  1. N’hi ha una errada. Els guanyadors de la categoría Iniciació van ser Victor Asensio i Jose De Haro, amb un Seat Ibiza 1500 de 1991.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *