1. Home
  2. Actualitat
  3. III MINI RALLYE CANTALLOPS 2017
III MINI RALLYE CANTALLOPS 2017

III MINI RALLYE CANTALLOPS 2017

0
0

PODIUM CANTALLOPS 2017

El passat 17 de juny es va celebrar la 3a prova de la Copa Gironina de Regularitat en la població de Cantallops, EL III MINI RALLYE CANTALLOPS, a la comarca de l’Alt Empordà. Amb una participació de 46 vehicles, l’organització havia preparat un recorregut d’uns 150km dividits en 7 trams. Al matí es donaven les verificacions administratives en Clàssics Agullana, un museu taller on els participants van poder degustar un petit buffet per recarregar forces i poder veure les instal·lacions. Un cop realitzades les verificacions administratives els vehicles van quedar exposats al parc tancat de Cantallops on a les 17.00h es donava el tret de sortida del primer participant. Com a líders de la Copa sortia amb el número 1 Marceli Martí – Carles Datzira amb el seu VW Golf GTi, i també candidats a la victòria, Pep Pla – Andreu Ferrer també amb VW Golf GTi i l’equip format per Josep Suñer – Pitu Suñer Jr amb el seu bonic Porsche 911 turbo. En la categoria A l’equip SERVIAUTO amb el seu Seat 600 i Basart -Basart amb Volvo també sortien com a clars favorits.

Amb una calor extrema es realitzava una mitja part al passeig marítim de Port de la Selva on va ser tota una expectació per part dels visitants. Amb uns trams molt a gust dels participants, a les 20: 00h es donava la sortida de la segona secció i a les 21: 00h arribava el primer participant a Cantallops.

Finalment es va acabar la prova amb un sopar per a tots els participants, en el qual l’alcalde de Cantallops realitzava el lliurament de premis.

Amb victòria final de:

VICTOR D’CROZ – JORDI SERRAT amb VW GOLF GTI

PEP PLA – ANDREU FERRER amb VW GOLF GTI

MARCELÍ MARTÍ- CARLES DATZIRA amb VW GOLF GTI

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *