1. Home
  2. Actualitat
  3. Importants descomptes en la compra d’entrades anticipades per a L’Esperit de Montjuïc, al Circuit de Barcelona-Catalunya
Importants descomptes en la compra d’entrades anticipades per a L’Esperit de Montjuïc, al Circuit de Barcelona-Catalunya

Importants descomptes en la compra d’entrades anticipades per a L’Esperit de Montjuïc, al Circuit de Barcelona-Catalunya

0
0

La temporada automobilística històrica d’Europa s’obrirà aquest any els dies 4, 5 i 6 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la quarta edició de l’Esperit de Montjuïc, el popular “revival” que s’ha transformat en només tres edicions en l’esdeveniment més gran de curses històriques a l’Estat espanyol. L’Esperit de Montjuïc albergarà les primeres competicions de l’any a Europa en les categories FIA Fórmula 1 Històrica, Grup C, Sports Car, Gentlemen Drivers (GT), Turismes pre-66 i Trofeu Javier del Arco, pensat per a pilots de la península ibèrica.

F1 Esperit Montjuic

La competició estrella del cap de setmana serà sens dubte la primera prova puntuable per al campionat ‘FIA Fórmula 1 Històrica’, amb monoplaces que van competir entre 1966 i 1985 i un pilot de casa dins el grup de favorits: Joaquín Folch. La del Circuit de Barcelona-Catalunya serà la primera de vuit curses puntuables per a aquest campionat europeu el 2014.

Passar-ho bé en família a l’Esperit de Montjuïc
Les curses i exhibicions de vehicles únics i exclusius a la pista, compten amb l’avantatge afegit que qualsevol que ho desitgi pot apropar-se i barrejar-se amb tot aquest parc de vehicles al pàdoc. Aquesta predisposició es completa amb una oferta que vol involucrar a tota la família, ja que l’esdeveniment és un espectacle pensat per a tots els públics, amb una extensa i variada oferta d’entreteniment per gaudir d’un cap de setmana diferent i en un entorn únic, on l’ambient d’“aquells meravellosos anys” es torna a respirar a través de la música, les atraccions, els actors i la cuidada posada en escena.

Les entrades per a l’Esperit de Montjuïc es podran comprar a les taquilles del Circuit de Barcelona-Catalunya els dies de celebració del “revival”, el 4, 5 i 6 d’abril de 2014, però la novetat d’aquest any en aquest aspecte són els preus econòmics que té la compra anticipada d’entrades. Quant més aviat possible es compri, menor preu es pagarà per elles.

Els preus fins al 28 de febrer són de 10€ (divendres 4), 15€ (dissabte 5) i 15€ (diumenge 6), amb la possibilitat d’un abonament pels 3 dies de 36€. A més, el pack familiar (per 2 adults i 2 nens fins a 16 anys), és de 35€. Les entrades anticipades es poden comprar a través del web del Circuit de Barcelona-Catalunya (www.circuitcat.com), de l’Esperit de Montjuïc, Atrápalo i El Corte Inglés.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *